Hírek

Megjelenik Magyarországon a Huawei P50 Pro

A Huawei bejelentette a P50 Pro magyarországi megjelenését, végre újból csúcsmodell jöhet hazánkba.

A Huawei Mate 40 Pro 2020. őszi bemutatóját követően 2021-ben csak két középkategóriás készülék (a Nova 9 és Nova 8i) jelent meg hazánkban, hosszú idő után az első év volt, amikor nem jött új felsőkategóriás modell Magyarországra – de igazából egész Európába sem.

Megjelenik Magyarországon a Huawei P50 Pro

A hosszú időszakot a Huawei P50 Pro zárja le, amely februárban érkezik meg a piacra.

A Huawei P50 Pro 6,6”-os True-Chroma kijelzőt kapott, amely 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni, a P3-as színskála lefedése mellett. Ehhez 120 Hz-es képfrissítés és 300 Hz-es érintés mintavételezési sebesség társul.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az OLED panel alá a Qualcomm Snapragon 888 4G chip került, Adreno 660-as GPU-val. A telefon 8 GB RAM-ot és 256 GB háttértárat kapott.

Megjelenik Magyarországon a Huawei P50 Pro

A hátlapi kettős gyűrűn összesen négy kamera van, egy 50 megapixeles True-Chroma kamera, egy 40 megapixeles True-Chroma monokróm kamera, egy 13 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 64 megapixeles, OIS.sel is ellátott periszkópos teleobjektív 3,5x-es optikai zoommal. Ezen kívül kapott egy speciális színmérő szenzort is. Az előlapra 13 megapixeles kamera került.

A P50 Pro akkumulátora 4360 mAh-, amelyet a dobozban megtalálható 66 wattos SuperCharge töltővel lehet villámgyorsan feltölteni, vagy vezeték nélkül 50 wattos teljesítménnyel tölthető.

Megjelenik Magyarországon a Huawei P50 Pro

A Huawei újdonsága Android 11 operációs rendszerrel és EMUI 12 felülettel érkezik, Google támogatás nélkül, a Huawei Mobile Services ökoszisztémával és AppGallery-vel.

Huawei P50 Pro magyarországi árak és megjelenés

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával