Funkciók

Megjelent a Petal Health alkalmazás a Huawei óráihoz és karkötőihez

Új megoldás érkezett, amivel gond nélkül használhatók a Huawei és HONOR okosórái és karkötői a nem Huawei okostelefonokkal.

A Huawei Health app a Play áruházban régóta nem megfelelő, nem kezelte jól az alkalmazás a kiegészítőket. Helyette a felhasználóknak előbb telepíteni kellett a Huawei AppGallery-t és abból feltelepíteni a Huawei Health (Egészség) appot, valamint a HMS Core-t. Nyilván egy Samsung, Xiaomi, vagy egyéb nem Huawei androidos telefon tulajdonosa nem szeretne rögtön három új appot ahhoz, hogy működjön az órája, vagy a karkötője.

Megjelent a Petal Health alkalmazás a Huawei óráihoz és karkötőihez

Megjelent a Google Play áruházban a Petal Health app, amely a Huawei Health alkalmazás átnevezett kiadása. Mint ismert, a Petal név köré gyűjti a Huawei az ökoszisztémája több alkalmazását is (Petal Maps, Petal böngésző, Petal Search, stb.).

Megjelent a Petal Health alkalmazás a Huawei óráihoz és karkötőihez
Az LG G4 telefonhoz csatlakozik a Huawei Watch GT 2 óra a Petal Health segítségével.

Az új Petal Health alkalmazás segítségével az új, Huawei-en kívül álló HONOR telefonok (pl. HONOR 50) és más gyártók androidos készülékei is megfelelően kezelik a Huawei és a HONOR óráit, karkötőit. Nem kell külön letölteni az AppGallery-t és a HMS Core-t sem, a Play áruház és a Play Protect által védetten használható az óra az alkalmazással.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Petal Health csak akkor telepíthető, ha a Huawei Health (Egészség) nincs telepítve a telefonra!

Petal Health alkalmazás letöltés a Google Play Áruházból

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával