Hírek

Megszűnt a HUAWEI telefonos ügyfélszolgálati elérhetősége

Újabb szinten lépett egyet hátra a HUAWEI hazai jelenléte, megszűnt az ingyen hívható ügyfélszolgálati telefonszáma.

0680 HUAWEI –  a hívás nem kapcsolható

A klasszikus T9-es szövegbeviteli formának megfelelően volt elérhető a 0680 HUAWEI, azaz a  06 80 482 934-es telefonszám évek óta. A magyar telefonszámokról díjmentesen hívható 80-as hívószámmal telefonszám hosszú évekig szolgált a HUAWEI ügyfélszolgálatának elérésére, azonban 2024. elejére ez a szám megszűnt működni. Ha valaki most hívja fel, a vonal szétkapcsol.

A kép illusztráció

A HUAWEI weboldalán az ügyfélszolgálat elérésére két lehetőség áll rendelkezésre, hétfőtől-péntekig 09:00 -17:30 között van lehetőség élő chates segítséget kérni, vagy a felhasználó emailt írhat a mobile.hu@huawei.com címre. A korábbi telefonos ügyfélszolgálati elérhetőség eltűnt innen, ennek megszűnését egyébként maga az ügyfélszolgálat is megerősítette. Ezzel együtt jelezték, hogy ha chaten az ügyfél megadja a telefonszámát, akkor felhívja őt az ügyfélszolgálat és segítenek.

Kocsi Judit sport mentáltréning

Nem meglepő ez az újabb lépés, hiszen ahhoz képest, hogy a csúcson, 2019 tavaszán mekkora népszerűsége volt a HUAWEI-nek Magyarországon (ekkor jött a P30 Pro, még az amerikai szankciók előtt), 2024-re haloványra olvadt korábbi jelenléte. A szerviz jelenlétet jelentős mértékben visszacsökkentették a minimálisra, eltűntek az áruházi extra kihelyezések, a reklámkampányok, illetve a portfólió is durván átalakult, manapság főleg az okosórákkal és fülhallgatókkal tud érdemben operálni a HUAWEI a hazai piacon.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával