Hírek

Megújult mobilparkolási funkció a Yettel alkalmazásban

A Yettel megújult mobilparkolási funkciója egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a parkolást a cég ügyfelei számára. A szolgáltatás már elérhető iOS és Android rendszeren is.

A megújult mobilparkolási funkció négy érintéssel indítható el, és beépített térkép és élő értesítések segítik a felhasználókat a parkolások nyomon követésében és leállításában. Az alkalmazásban több jármű adata is rögzíthető, és ezek a járművek egyedileg is elnevezhetőek.

A parkolási folyamatot még egyszerűbbé és követhetőbbé teszi az alkalmazáshoz kapcsolódó widget, amely a telefon főképernyőjére helyezhető. A widget zöld, sárga vagy piros színekkel jelzi, hogy a parkolás aktív, hamarosan lejár vagy lejárt.

Kocsi Judit sport mentáltréning

Megújult mobilparkolási funkció a Yettel alkalmazásban

A Yettel mobilparkolási funkciója internet-alapú, így a parkolás elindításához aktív internetkapcsolat szükséges. A szolgáltatás azonban nem igényel SMS-küldést, így a kényelem mellett annak költsége is megtakarítható.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Pomezanszki Máté, a Yettel digitális szolgáltatásokért felelős igazgatója a következőképpen nyilatkozott a fejlesztésről:

“Ismert mondás, hogy az okostelefon a modern kor svájci bicskája. Az emberek számára fontos, célzott igényeket kiszolgáló digitális megoldásokkal pontosan ezt a célt, ezt a sokoldalúságot érhetjük el. Ugyanakkor mára nem elegendő egyetlen hasznos funkció: a kínált megoldásnak igazán kényelmesnek és könnyen használhatónak is kell lennie, másképp nem épülhet be az emberek mindennapi életébe. Most egy népszerű, sokak számára hasznos szolgáltatást tudtunk a korábbinál kényelmesebbé, még inkább felhasználóbaráttá tenni az ügyfeleink számára.”

A Yettel applikáció új funkciója szakaszosan, december 5-ig a mobiltársaság minden ügyfele számára elérhetővé válik. A Yettel alkalmazást most a parkolási funkción túl is igazán megéri letölteni, hiszen az önkiszolgáló funkciók mellett a szolgáltató karácsonyi kampányában valamilyen meglepetés kedvezménnyel vár mindenkit – legyen szó meglévő vagy leendő Yetteles lakossági ügyfélről –, aki letölti az appot és feliratkozik a hírlevélre.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával