Hírek

Megvan a Huawei P40 széria bemutatójának várható helye és ideje

A Huawei várhatóan 2020 márciusának végén mutatja be a P40 szériát, a helyszín pedig zsinorban harmadik alkalommal lesz Párizs.

A Huawei Fogyasztói Üzletágának vezetője, Richard Yu egy franciaországi média interjún mondta el a helyi újságíróknak, hogy a Huawei P40 széria március végén fog Párizsban bemutatkozni.

Huawei Mate 10 Pro az USA-ban is

A vezető elmondása szerint a Huawei P40 és P40 Pro egy “soha nem látott“ dizájn megoldással érkezik, még jobb fotózási képességgel, erősebb hardverrel és nagyobb függetlenséggel a korábbiakhoz képest.  A vezető megerősítette azt is, hogy a telefon széles piaci csatornákon lesz elérhető, operátoroknál és kiskereskedelmi partnereknél egyaránt, Android 10-et és EMUI felületet futtatva. A Huawei saját fejlesztésű Harmony OS-e ezen a modellen nem fog futni, legalábbis Európában biztosan nem.

A HMS lehet a Huawei jövője

A Huawei Mobile Services új korszakindíta lehet majd a P40 széria bemutatója, hiszen ekkor fog élesben bemutatkozni nagyközönség előtt egy új csúcsmodellen.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei P20 széria 2018. március 27-án debütált, míg a Huawei P30 széria 2019. március 26-án. A közös a bemutatókban a párizsi helyszín, illetve a keddi munkanapra. Azt már tudjuk tehát, hogy mácius végén lesz ismételten a bemutató, ezúttal a P40 szériával, ráadásul Párizsban. Ha a választott napok trendjét is követi a Huawei, akkor 2020. március 25-re eshet az új csúcsmodell bemutatójának időpontja.

Huawei Mobile Services (HMS): Minden amit tudnod kell róla

Forrás
Gizchina

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával