AkcióHírek

Megvásárolható a Huawei MateBook D Magyarországon

A Huawei kiadta Magyarországon a MateBook D notebookját, amivel egy egészen jó ár/érték arányú 15,6”-os notebook vált elérhetővé.

Huawei MateBook D notebook Magyarországon

A notebook kijelzője FullHD felbontású és IPS panelre épül, amely kiváló betekintési szögeket ígér a felhasználók számára. A teljesítményről az Intel Core i5-8250U négymagos processzor mellett 8 GB LPDDR4 RAM gondoskodik, illetve a felhasználók kapnak egy dedikált NVIDIA GeForce MX150 grafikus kártyát, 128 GB SSD-t és 1 TB HDD-t is, ebből a szempontból tehát nagyon szépen felszerelt készülékről van szó.

Huawei MateBook D notebook Magyarországon

A vékony, 16,9 mm-es MateBook D tömege mindösszesen 1,9 kg. Tartalmaz két USB 3.0-t, egy USB 2.0-t, illetve jack csatlakozót is. WiFi-ből a 802.11ac-t is támogatja és van Bluetooth 4.1. Két darab beépített hangszóró és mikrofon szolgálja ki az audio igényeket. A notebook Windows 10 operációs rendszerrel előre telepítve érkezik.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei MateBook D notebook Magyarországon

A Huawei MateBook D notebook 299 999 forintos áron, a MediaMarktban vált elérhetővé. Ez a második Huawei notebook Magyarországon, hiszen már a MateBook X Pro is elérhető.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával