Frissítés

Mikor kap Android 11-et a telefonom?

A Google kiadta az Android 11 főverziót, ezzel pedig felmerülhet sokakban a kérdés, hogy Huawei telefonjuk mikor kapja meg az Android 11-et.

Jön az Android 11, ezek lesznek az újdonságok benne

Röviden: nem tudni.

Hosszabban: A Google szeptember 8-án leplezte le az Android 11 főverziót kiadásra készen. A Huawei a HDC 2020 rendezvényen jelenti majd be az EMUI 11-et, amely már az új Android kiadásra épül. Ha a korábbi sémát követi a Huawei, akkor idén a várhatóan érkező Mate 40 szérián debütál az EMUI 11 készüléken, frissítésként pedig valószínűleg elsőnek a P40 és a Mate 30 széria kaphatja meg, ezt követően pedig több más modellek.

Megérkezett az Android 11

Tavaly, az EMUI 10 bemutatója augusztusban volt, a HDC 2019-en, akkor a Mate 30 Pro debütálását követően a tél elejére elindult az EMUI 10 frissítés és közel egy tucatnyi modell kapta meg még 2019-ben. Ha hasonló ívet követ a Huawei 2020-ban is, akkor valószínűleg több modell frissítése is érkezhet az év végén.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

A HDC 2020 után valószínűleg némileg több információ lesz elérhető az EMUI 11 várható elérhetőségéről, bár pontos dátumokat valószínűleg ekkor sem tudhatunk még.

Related Articles

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker