Frissítés

Mikor kap Android 11-et a telefonom?

A Google kiadta az Android 11 főverziót, ezzel pedig felmerülhet sokakban a kérdés, hogy Huawei telefonjuk mikor kapja meg az Android 11-et.

Jön az Android 11, ezek lesznek az újdonságok benne

Röviden: nem tudni.

Hosszabban: A Google szeptember 8-án leplezte le az Android 11 főverziót kiadásra készen. A Huawei a HDC 2020 rendezvényen jelenti majd be az EMUI 11-et, amely már az új Android kiadásra épül. Ha a korábbi sémát követi a Huawei, akkor idén a várhatóan érkező Mate 40 szérián debütál az EMUI 11 készüléken, frissítésként pedig valószínűleg elsőnek a P40 és a Mate 30 széria kaphatja meg, ezt követően pedig több más modellek.

Megérkezett az Android 11

Tavaly, az EMUI 10 bemutatója augusztusban volt, a HDC 2019-en, akkor a Mate 30 Pro debütálását követően a tél elejére elindult az EMUI 10 frissítés és közel egy tucatnyi modell kapta meg még 2019-ben. Ha hasonló ívet követ a Huawei 2020-ban is, akkor valószínűleg több modell frissítése is érkezhet az év végén.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A HDC 2020 után valószínűleg némileg több információ lesz elérhető az EMUI 11 várható elérhetőségéről, bár pontos dátumokat valószínűleg ekkor sem tudhatunk még.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával