Frissítés

Megérkezett az Android 11

A Google hivatalosan is kiadta az Android 11-es főverziót. A fejlesztés során igyekeztek javítani a kommunikációt lehetőségeket, jobban támogatni a csatlakoztatott eszközöket és a média vezérlést bővíteni. További fontos pont volt a változások terén a személyes adatok védelme.

Megérkezett az Android 11

Az Android 11 főbb funkciói

Könnyebb csevegés: az Android 11-ben gyorsabb lesz a különböző csevegőalkalmazások közötti váltás, jobban kezelhetők lesznek ezek értesítései, illetőleg megadható lesz priorizált személyek értesítései, amelyek előrébb kerülnek.

Buborékok: A Messenger chatfejeihez hasonló megjelenést kaphat több csevegőalkalmazás, amelyek használata így még könnyebb lehet más alkalmazás futtatása során is, ezzel bővítve a multitasking lehetőségeket.

Beépített képernyővideó-rögzítés: Ez az Huawei felhasználók számára nem lesz újdonság, évek óta elérhető a rendszerben, azonban az Android mostantól támogatja natívan a képernyővideó rögzítését.

Okoseszközök: A bekapcsológomb hosszú megnyomásával a kikapcsolás és újraindítás mellett megjelenhetnek a különböző csatlakoztatott okoseszközök, amelyek innen is vezérelhetők lehetnek, külön alkalmazásindítás nélkül.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Intelligens médiavezérlők: Az Android 11-ben könnyebb és gyorsabb vezérlést kapnak a zenék, videók, ráadásul simább váltás várható hangszóróról headsetre kapcsolás során.

Android Auto: szélesebbkörű hozzáférést kapnak a kompatibilis járművek. Ez érdemben a vezeték nélküli használhatóság kiterjesztését jelenti.

Alkalmi engedély: Lehetőség lesz egyszeri hozzáférést biztosítani a legérzékenyebb engedélyekhez (pl. mikrofon, kamera, lokalizáció) az alkalmazások számára.

Mikor kap Android 11-et a telefonom?

A Huawei a HDC 2020-on leplezi le az EMUI 11-es rendszerét, amely már az Android 11 operációs rendszerre épül.

Az EMUI története

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával