Hírek

Módosulhat a Huawei Mate X specifikációja

Februárban mutatta be a Huawei Mate X-et, az első összehajtható kijelzős telefont, amely megjelenésére még várunk, de már ezt megelőzően módosulhat a készülék specifikációja.

Ilyen lett a Huawei Mate X, az összehajtható kijelzős 5G okostelefon

A Huawei korábbi kommunikációja alapján a Mate X július végén, augusztus elején jelenhet meg Kínában. Ennek részeként az eszköz átment a hatóságok ellenőrzésén és bekerült a TENAA adatbázisába is, amelyen némi specifikációs módosulás tűnt fel.

A hatósági adatbázisban megjelenő specifikációban 4400 mAh kapacitású akkumulátor szerepel a korábban megadott 4500 mAh helyett, amely azt feltételezi, hogy a Galaxy Fold első bukása után a Huawei is újratervezte a Mate X belső felépítését, hogy megfeleljen majd a felhasználók által elvárt magas igényeknek. A 100 mAh-val kisebb akkumulátor segítségével valószínűleg más komponensnek juthatott több hely.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ilyen lett a Huawei Mate X, az összehajtható kijelzős 5G okostelefon

Fontos változás az is, hogy a februári bejelentés alapján a Mate X 8 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral rendelkezik (szemben a Galaxy Fold 12 / 512 GB-os kiépítésével), azonban a Huawei további konfigurációs opciókat is kiadhat, Rendszermemóriából lehet 6, 8 és 12 GB is a jövőben megjelenő Mate X-ből, míg háttértárat tekintve 128, 256 és 512 GB-os modell is jöhet. Valószínűleg a magasabb RAM mennyiséggel a legmagassabb igényeket is kiszolgálhatják, míg egy esetleges jövőbeli 6/128 GB-os kiadással lehetőség lesz az eredeti 2299 eurós árhoz képest akár olcsóbb kiadást is piacra vezetni, persze valószínűleg óriási árcsökkenést ez sem okoz majd.

Ilyen lett a Huawei Mate X, az összehajtható kijelzős 5G okostelefon

Forrás
TENAA

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával