Hírek

Németországba érkezik a Huawei Nova 5T

Németországban a Huawei bejelentette a Nova 5T okostelefon piacra vezetését, amivel újabb felsőkategóriás modell került be a régióba.

Huawei Nova 5T

Bemutatkozott a Huawei Nova 5T

A Nova sorozat új tagja a HiSilicon Kirin 980-as SoC-t kapta, amely mellé 6 GB RAM és 128 GB háttértár került, így egy korrekt felsőkategóriás készülékről van szó. A Nova 5T különlegessége a6,26”-os kijelzője, amelyen notch nincs, helyette egy kamera kivágás került a bal felső sarokba, egy 32 megapixeles kamerával. A hátoldalon négy-kamerás rendszer található meg, a főkamera 48 megapixeles, mellé 16 megapixeles széleslátószögű kamera került, illetve van egy 2 megapixeles makró és egy 2 megapixeles boké kamera is a telefonban.

A hátlap speciális 3D-s textúrával rendelkezik, látványos fényjátékot létrehozva. Alatta 3750 mAh-s, 22,5 wattos SuperCharge támogatású akkumulátor található meg. A Nova 5T Android 9.0 Pie és EMUI 9.1 rendszerrel jelenik meg a német piacon, Google Play Szolgáltatások támogatással, azaz továbbra is elérhető a Google Play és vele együtt minden Google alkalmazás és szolgáltatás a vásárlók számára.

A Huawei Nova 5T Németországban október 29-én jelenik meg, 429 eurós áron, az előrendelők számára a Huawei FreeBuds Lite headsetet ad.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Egyelőre magyarországi megjelenésről nincs információ.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával