Kiegészítők

Okosfogkefét hozott a Huawei Európába

A Huawei Európába hoz a jövőben több ökoszisztémához tartozó kiegészítőt is, így érkezett meg a Lebooo okosfogkeféje is a piacra.

Lebooo Smart Sonic Toothbrush okosfogkefe

Kínában régóta piacon van a Lebooo márka okosfogkeféje, amely már az Egyesült Királyságban és Németországban is elérhető többek között.

Mitől okos a fogkefe? A fejlesztői szerint attól, hogy egy alkalmazáson keresztül pontosan monitorozható az is, hogy elegendő időtartamon keresztül mossuk-e a fogunkat, megmostuk-e az összeset, lehetőség van különböző módok beállítására, azokat személyre lehet szabni az AI Life alkalmazáson keresztül.

Lebooo Smart Sonic Toothbrush okosfogkefe

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Leboo fogkeféje Qi standard segítségével vezeték nélkül tölthető, 90 napos üzemidőt biztosít a 2500 mAh-s beépített akkumulátor és 8 óra alatt feltölthető. Ha esetleg elutazunk és a töltőt nem visszük, feltölthető a Huawei vezeték nélküli fekvő töltőivel is, de akár a fordított vezeték nélküli töltést támogató telefonokról is (Mate 20 Pro, P30 Pro, Mate 30 Pro, P40 Pro, Mate 40 Pro).

Lebooo Smart Sonic Toothbrush okosfogkefe

A Huawei HiLink támogatású Lebooo fogkefe fekete és fehér színben érhető el, a dobozban két pótfej is megtalálható. Az ára az Egyesült Királyságban 50 font (kb. 21 ezer forint), a pótfej 5 font, azaz kb. 2100 ft. A német piacon a fogkefe 50 euró (kb. 18 ezer forint), míg a pótfej 10 euró (kb. 3600 ft).

Arról egyelőre nincs információ, hogy Magyarországra is behozhatja-e a fogkefét a Huawei.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával