Hírek

Okoslift megoldás a Huawei-től, a koronavírus ellen

A Huawei olyan “okoslift“ megoldást mutatott be, amelynek köszönhetően a liftek vezérlése az azon lévő gombok megérintése nélkül, okostelefonról történik.

Amikor hazánkban olyan kifejezéssel is találkozhatunk már, mint az “okosvíz”, akkor tényleg azt gondolhatjuk, hogy itt már bármire ráaggathatják az okos jelzőt csak azért, hogy több embert fűzzenek be a vásárlásra. Ez esetben azonban az “okoslift” bemutatásának apropója igen valós alapokon nyugszik, a koronavírus terjedését igyekeznek gátolni vele.

Okoslift megoldás a Huawei-től, a koronavírus ellen

Az intelligens lift megoldás lényege, hogy a kezelőpanelen lévő gombokhoz nem kell hozzáérni, így ha az esetleg bármilyen kórokozót, vírust hordoz magában, az nem kerül az ember ujjára. Helyette a lift hívása, az emelet megadása okostelefonon keresztül történik, egy alkalmazás segítségével.

A nagyvállalati irodaházakban, nagyobb hotelekben ismerős lehet, hogy a belépőkártyát hozzá kell érinteni a lift megfelelő részéhez, hogy kiválasztható legyen az emelet, ahova szeretnénk eljutni. Az intelligens okostelefonos megoldás ezt sem igényli, hiszen magával a telefonnal történik, vezeték nélkül az azonosítás.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei egészen június 30-ig kínál teljeskörű hozzáférést az intelligens lift megoldások kihasználásához a kínai állami egyégeknek, közösségeknek, ipari vállalatoknak és iskoláknak, hogy ezzel is segítse a koronavírus terjedésének akadályozását.

A koronavírust érintő Huawei hírek:

Hivatalos: elmarad az MWC 2020

5G hálózattal segíti a Huawei a koronavírus elleni küzdelmet

Elhalasztották a HDC.Cloud 2020 rendezvényt

Forrás
Toutiao.com

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával