Hírek

Professzionális felhasználásra érkezik a Huawei MateView 28.2 monitor

A Huawei két új monitort jelentett be, egyet professzionális felhasználásra, egyet pedig játékosok számára.

A Huawei korábban bemutatott már egy AD80-as típusszámú monitort 23,8”-os képátlóval, általános felhasználásra, ez Magyarországon is megvásárolható. A most Kínában bemutatott két újdonság viszont célzottabb közönségnek szól és a Mate brand alatt fut.

Professzionális felhasználásra érkezik a Huawei MateView 28.2 monitor

A Huawei MateView nevet kapó monitor 28,2”-os képátlóval rendelkezik, különleges 3:2-es képaránnyal és mindösszesen 9,3 mm vékony kerettel.  A MateView 4K+ felbontású, amely egészen pontosan 3840×2560 képpontot jelent, 98%-os DCI-P3 színtér lefedésre képest, 0,17 milliárd szín megjelenítése mellett. A monitor megkapta a TÜV kékfény szűrést és villogásmentességet igazoló tanúsítványát is.

A monitor nem csak PC-vel használható, hanem akár a Huawei okostelefonjaival is, a Cast+ támogatásnak köszönhetően másodpercek alatt, vezeték nélkül csatlakoztatható hozzá a vállalat telefonja és használható Asztali módban. A monitor alsó keretére elrejtett érintőgombok kerültek, amelyek elegáns megoldást kínálnak az OSD menü vezérléséhez.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Professzionális felhasználásra érkezik a Huawei MateView 28.2 monitor

A monitor kapott két 5 wattos hangszórót is, különálló DSP médiafeldolgozó chippel, így akár telefonnal, akár számítógéppel használva képes hangot is kiadni. Ezen kívül sztereó mikrofonokkal is rendelkezik, aminek köszönhetően akár 4 méteres távolságból is képes hangot érzékelni.

A MateView 28.2 hátoldalán van két USB Type-A, két USB Type-C csatlakozó, ezen kívül 3,5 mm-es audió, miniDisplayProt és HDMI is. A monitor ugyan azzal a 135 wattos USB-C-s tápegységgel kap elegendő áramot, amivel az új Matebook D16 2021-es notebook is táplálható.

Professzionális felhasználásra érkezik a Huawei MateView 28.2 monitor

A prémium minőséget kínáló Huawei MateView 28.2 elsőnek Kínában válik elérhetővé, az ára 4699 kínai jüan, ami átszámítva kb. 210 ezer forintnak felel meg.

A játékosoknak szánt Huawei MateView GT monitorról itt írtam.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával