HírekKiegészítők

Qi töltős tok a P30-hoz a Huawei-től

A Huawei P30 önmagában nem képes a vezeték nélküli töltésre, azonban létezik mellé egy gyári Qi-kompatibilis tok, amely áthidalja ezt a problémát.

Huawei P30 Wireless Charging Case

A Huawei P30 Wireless Charging Case kétféle színösszeállításban kerül piacra, a terepmintára emlékeztető színes foltokkal és pöttyökkel ellátott tok fekete-narancs és fekete-türkiz árnyalatban érhető el.

Ha a P30-at beleteszi a felhasználó ebbe a tokba, akkor általa képes lesz a telefon 10 wattos vezeték nélküli töltésre. A tok nem csak Qi kompatibilitással rendelkezik, hanem megkapta a TÜV Rheinland biztonsági hitelesítését is, azaz nem kell tartani, hogy probléma lenne a használata során.

Huawei P30 Wireless Charging Case

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A tok működési elve alapján az alsó perem belső részén megtalálható egy USB-C csatlakozás, ezzel fogja tölteni a telefont. Nem kell elbúcsúzni azonban a csatlakozótól, ugyanis a tokon van egy másik, ezzel lehetőség van természetesen igény szerint vezeték nélkül is tölteni.

Hasznos funkciója a toknak, hogy támogatja a Huawei gyári mágneses autós tartóját (AF13), így autóba szállás során könnyen lehet elhelyezni egy mozdulattal a tokot.

Huawei P30 Wireless Charging Case

A Huawei P30 Wireless Charging Case felbukkant Magyarországon is, azonban ára igen borsos, tessék megkapaszkodni, kb. 35 ezer forint.

Forrás
Huawei

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával