Hírek

Rózsaszínben is megjelenik a Matebook X Pro

Azt követően, hogy Kínában nagy sikerrel startolt el a 2019-es Huawei Matebook X Pro készülék, a vállalat elérhetővé tette ennek új, rózsaszín árnyalatát is.

Már a bejelentéskor lehetett tudni, hogy lesz pink verzió az új Matebook X Pro notebookból, azonban első körben minden piacon, ahol megjelent csak sötétszürke és ezüst árnyalatban lehetett megvásárolni. Most viszont Kínában kiadja a Huawei a rózsaszín házzal rendelkező modellt.

Huawei Matebook X Pro rózsaszínben

Ezzel az ultra-prémium notebookot főleg a hölgyek számára szeretné szerethetőbbé tenni. A 13,9″-os 3000×2000 pixel felbontású LTPS érintőképernyővel rendelkező notebook alap modellje Intel Core i5-ös processzort, 8 GB RAM-ot, 512 GB SSD-t és NVIDIA GeForce MX250-es grafikus kártyát kap.

Az új Matebook X Pro kívülről ugyan úgy néz ki, mint a tavalyi, hazánkban is megvásárolható modell, így vékony, fém borítást és rendkívül prémium érzetet kapunk – persze ezen új verzió különlegessége elsősorban az, hogy rózsaszín külsőt kapott.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Arról egyelőre nincs információ, hogy a 2019-es kiadás megjelenik-e Magyarországon a jövőben, bár az sejthető, hogy ha igen, akkor sem ez a speciális, rózsaszín árnyalat érkezik hazánkba.

Forrás
Gizmochina

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával