Hírek

Samsung Galaxy XCover7 és Galaxy Tab Active5: strapabíróság és teljesítmény a munkához

Miközben a Samsung Galaxy S24 széria premierjére várunk, ami január második felében lesz, a gyártó meglepetésként két új strapabíró eszközt mutatott be a CES 2024-en. Ismerjétek meg a Galaxy XCover7 okostelefont és a Galaxy Tab Active5 tabletet.

A páros Android 14 rendszert futtat, 5G-kapcsolattal, NFC-vel készpénzmentes fizetésekhez, Samsung Knox Vault adatvédelemhez és programozható gombhot a gyors hozzáféréshez nehéz körülmények között.

Samsung Galaxy XCover7 és Galaxy Tab Active5: strapabíróság és teljesítmény a munkához

Kocsi Judit sport mentáltréning

Samsung Galaxy XCover7

A Samsung Galaxy XCover7 telefon 6,6 hüvelykes LCD-kijelzővel rendelkezik Full HD+ felbontással, amely megnövelt érintésérzékenységgel rendelkezik kesztyűkkel való munkavégzéshez akár 2 mm vastagságig, illetve nedves környezetben. A Samsung általában nem tájékoztat arról, hogy milyen lapkakészlet hajtja az Xcover okostelefonjait, így egyelőre csak annyit tudunk, hogy a Galaxy XCover7 egy 6 nm-es gyártási eljárással készülő, 8 magos CPU-t kapott.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Samsung Galaxy XCover7

A titokzatos chipset mellett 6 GB RAM és 128 GB háttértár található, és a telefon támogatja a microSD-kártyákat, így a belső tárhely később bármikor bővíthető. Meg kell említeni még a 3,5 mm-es audio jack és a Dolby Atmos hangzást.

Samsung Galaxy Tab Active5

A táblagép 8 hüvelykes LCD-kijelzővel rendelkezik akár 120 Hz-es képfrissítési frekvenciával, és akárcsak az okostelefon, megnövelt érintésérzékenységgel rendelkezik. Van egy 13 MP-es kamera a hátoldalon és egy 5 MP-es az elülsőn. Itt sem ismert az SoC típusa, annyit tudni róla, hogy 5 nm-es lapkakészletet tartalmaz.

Kétféle kombinációban érhető el 6/128 GB vagy 8/256 GB kivitelben, mindkettő microSD-hellyel akár 1 TB többlet tárhelyhez. Az IP68-tanúsítvánnyal rendelkező táblagép támogatja az S Pen-t, de ez külön védőtokba kerül, mivel nem illeszkedik bele a tablet alapjába.

Samsung Galaxy Tab Active5

A Tab Active5 szintén MIL-STD-810H0 minősítéssel rendelkezik az extrém magasság, a páratartalom, a merítés, a sóköd, a por, a rezgések és az esések ellenállására. A kijelző itt azonban a régi Gorilla Glass 5-öt kapta.

A képernyő keretének alsó részén vannak fizikai gombok, és a home gombban beépített ujjlenyomat-olvasó található. Az akkumulátor 5050 mAh kapacitású, és szintén eltávolítható a készülékházból.

A Samsung Galaxy XCover7 és Galaxy Tab Active5 már ebben a hónapban elérhető lesz a nemzetközi piacokon, a hazai megjelenésről még nincs infó. Az árakat még nem hozták nyilvánosságra.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával