Kiegészítők

Spigen tokok a Huawei P30 telefonra

Négy különböző tokot is kínál a bemutatót követően a Spigen a Huawei P30 modellre.

A fekete Rugged Armor és Slim Armor sorozat mellett elérhető a Ultra Hybrid és a Liquid Crystal átlátszó tok széria is a Huawei új P30-as okostelefonjára.

A Rugger Armor tok megkapta a megszokott Air Cushion Technology megoldást a sarok belső felületén, amely az esetlege leejtések során hivatott a sérüléseket csökkenteni.

A Slim Armor sorozatú Spigen tok belső részén egy szilikon tok van, erre pattintható rá a külső műanyag borítás. A tok Mil-Grade Protection minősítéssel rendelkezik, illetve kihajtható tartólábának köszönhetően asztali tartóként is szolgálhat a P30 telefonon.

Az Ultra Hybrid tok kétféle anyagból áll, a telefon éleit fedő oldalsó rész flexibilis szilikon, míg a hátlapot egy keményebb, műanyag rész védi.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Liquid Crystal tok tulajdonképpen egy hagyományos szilikon tok, azonban ez is megkapta az Air Cushion® technológiát a sarkok védelmére. Az átlátszó felület nem takarja el a P30 gyönyörű hátlapi színét.

A négy Spigen tokból a Rugged Armor, a Slim Armor és a Liquid Crystal kiadás Magyarországon is megvásárolható már, nagyjából 4000-6000 forintért.

További Huawei P30 tokokért kattints ide!

Forrás
Liquid CrystalUltra HybridRugged Armor

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával