Hírek

Tesztelik a Facebook sötét módják

Az Android 10-zel sokkal kiterjedtebb lett a sötét mód használhatósága az okostelefonokon, a kezelőfelület mellett mostanra sok alkalmazás is támogatja. Az egyik leggyakrabban használt app, a Facebook viszont csak ezután kapja ezt meg.

Tesztelik a Facebook sötét módják

Korábban beszélt már a Facebook arról, hogy készülnek az alkalmazás sötét módjának bevezetéséről, amelyet jelenleg teszt formában érzékelhet is több felhasználó, igaz ez annyira nem hálás, mert kifejezetten rosszul jelenik most még meg az app.

Az elmúlt napokban több embernél is jelentkezett az a jelenség, ahol a Facebook app egyes felületei sötét háttérrel jelentek meg, mások világossal, ezzel együtt nehezen, rosszul olvasható karaktereket is kaptunk.

Ez félig bug, félig teszt. Valószínűleg a Facebook elkezdte tesztelni az alkalmazásban a felhasználókon a sötét módot, csak az valamilyen hibából adódóan egyelőre nem jelenik meg jól. Ez nem érint minden felhasználót, viszont akiket igen, azokat nyilván zavarhatja. Számukra az applikáció kilövése, majd gyorsítótár törlése nyújthat segítséget rövid ideig.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Így kapcsold be a sötét módot a Huawei telefonodon

Egyelőre nincs hivatalos információ arról, hogy mikor válik elérhetővé a Facebook app sötét módja, ha ez bekövetkezik, arról beszámolunk.

Mindenkinek elérhető a Messenger sötét mód

Így kapcsolhatod be a Viberen a sötét módot

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával