Hírek

Tovább terjeszkedik a Huawei Mate 30 Pro

Újabb országban, hova tovább, egy egész kontintensen jelenik meg a Huawei Mate 30 Pro.

Huawei Mate 30 Pro teszt

Ezúttal Ausztráliában kerül piacra a Huawei legújabb csúcsmodellje, azonban egyelőre úgy tűnik, hogy csak minimális mennyiség lesz elérhető. A hatalmas országban november 7-től lehet előrendelést leadni a Mate 30 Pro készülékre, amely mellé ajándék Freebuds 3 vezeték nélküli headset jár. Van azonban egy csavar a történetben, hiszen a november 18-ig tartó előrendelési kampányban résztvevők közül nem kap mindenki telefont, az előjegyzők között sorsolással fogják kiválasztani azt a 200 szerencsést, akik megkapják az első szállítmányt, ennyit tesz ugyanis elérhetővé a megjelenéskor a Huawei a csúcsmodellből, amely meglehetősen alacsony darabszám volna még Magyarországon is, nem hogy egy Ausztrália méretű országban.

Huawei Mate 30 Pro teszt

Huawei Mate 30 Pro teszt

Valószínűleg a kampány elsősorban egy igényfelmérés arra, hogy mennyi embert érdekelne a Google Play Szolgáltatások nélkül érkező Mate 30 Pro, ennek sikere alapján jó eséllyel később további szállítmányokat tehet elérhetővé az országban a gyártó, sőt akár a Mate 30-at is elérhetővé tehetné.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei Mate 30 Pro Amerikában – fotótúra

Egyelőre a Huawei kizárólag Ázsiában és mostmár Ausztráliában terjeszti a Mate 30 szériát, továbbra sincs hivatalos információ arról, hogy mikor érkezhet a készülék az európai kontintensre.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával