Frissítés

Új fotómódot kaphat a Mate 20 széria

A Huawei Mate 20 Pro és Mate 20 modellek egyik új kamerás funkciója volt az MI szín videófelvételi mód, amely a jövőben a fotók esetén is elérhető lehet.

Az MI szín móddal lehetőség van úgy rögzíteni a videót, hogy az előtérben szereplő személy színes, míg a háttér többi része fekete fehér a mozgóképen, mindezt ráadásul valós időben jelenítette meg a telefon, tehát már a felvétel készítése során látható volt, hogyan fog ez kinézni a végső felvételen. Ezt a Kirin 980-as SoC dupla NPU-jának köszönhette a rendszer.

Új fotómódot kaphat a Mate 20 széria

A Huawei Mate 20-as készülék ázsiai kiadására megérkezett egy új szoftverfrissítés,  amely ezt az MI szín opciót az állóképek számára is elhozza, ezzel kínálva egyszerre színes és fekete-fehér fotózási lehetőséget a felhasználókra. A funkció Ázsiában a Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 X és PORSCHE DESIGN Huawei Mate 20 RS modellekre vált elérhetővé.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a közeljövőben a fenti készülékek európai, ezzel együtt hazai piacra szánt modelljei számára is elérhetővé válik-e ez a funkció, de reméljük, hiszen ez egy új fotózási lehetőséget adna hozzá a széria képességeihez.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával