Hírek

Új Huawei MatePadek jönnek Magyarországra

Egy év után kisebb ráncfelvarráson megy át a Huawei MatePad T10 sorozata, amelyből két új modell érkezik Magyarországra.

A MatePad T10 és a MatePad T10s típusból is újabb kiadás érkezik Magyarországra, amelyek két ponton hoznak lényegi újdonságot az eddig kiadásokhoz képest.

A 2021-es modellek egyaránt 4 GB RAM-mal és 64 GB háttértárral érkeznek a piacra, ami hatalmas előrelépésnek is tekinthető a 2020-as modellekhez viszonyítva. A MatePad T10-ből eddig kétféle kiadás volt itthon, 16 GB és 32 GB háttértárral, valamint 2 GB RAM-mal (egyes típusok csak WIFI-sek, egyesek LTE-sek is). A MatePad T10s-ből pedig csak 2 GB RAM-mal és 32 GB háttértárral szerelt modell volt.

A hamarosan megjelenő T10 és T10s 2021-es kiadásai tehát megduplázzák a rendszermemóriát és a háttértárat, amely egy nagyon szükséges frissítés, hogy versenyképes maradjon a tablet.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A hardver többi részei nem változnak érdemben. A MatePad T10s esetén marad a 10,1”-os FullHD IPS kijelző és a Kirin 710A SoC. A MatePad T10-nél is 9,7”-os HD kijelző és Kirin 710A marad. Egyelőre nincs HarmonyOS sem ezeken a modelleken (ez marad a MatePad 11-nek továbbra is), helyette HMS alapokon Androiddal és EMUI-val jön a két új tablet. A 2021-es modellek elsőkörben csak Wifis kiadásban jönnek.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával