Hírek

Új Huawei P20 verzió Magyarországon

Három hónapja, április 16-án jelent meg Magyarországon a Huawei P20, vele együtt pedig a P20 Lite és a P20 Pro. Most negyed évvel később a Huawei egy újabb verziót is behozott belőle Magyarországra.

Huawei P20 kék

A Huawei P20 eredetileg három színben (éjfekete, holdfény kék és aranyló rózsaszín) jelent meg Magyarországon és 128 GB háttértárat tartalmaz. Most azonban felbukkant egy új verzió is belőle hazánkban, amely felezett háttértárat kapott, azaz 64 GB-tal érkezik, illetve új színárnyalat is jön, ugyanis a kisebb háttértárral megjelenő modell holdfény kék mellett Alkonyat lila árnyalatban is piacra kerül. Utóbbi az a speciális kétszínű (Twilight) árnyalat, amely a P20 Pro esetében óriási siker.

Amíg a 128 GB-os Huawei P20 okostelefon hivatalos hazai ára 209 990 forint, addig a 64 GB-os kiadás jóval olcsóbb, csak 184 990 forintba kerül. Azt fontos tudni azért, hogy a Huawei P20 nem bővíthető microSD-vel, azaz csak a belső háttértárat lehet adattárolásra használni.

A Huawei P20 64 GB-os háttértára elsőnek az Extreme Digitalban tűnt fel a kék és lila árnyalatban is, de valószínűleg további hivatalos viszonteladókhoz is eljuthat a közeljövőben.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával