AkcióHírekKiegészítők

Új lézergravírozott fahátlapos tokok Huawei telefonokra

Korábban bemutattam a Melian fa hátlapos Huawei tokokat, most pedig egy új verzió érkezett hozzám.

Új lézergravírozott fahátlapos tokok Huawei telefonokra

Az én Huawei P30 Pro okostelefonomon is egy Melian fa tok van, igaz én a korábban is bemutatott, minta nélküli kiadást használom. Van viszont egy új verzió belőle, amit a srácok lézerrel gravíroznak, így látványos minták jelennek meg a hátlapon, ami ráadásul nem is fog lekopni. Erről még korábban meséltek, hogy ez lesz a következő lépés, csak azért váratott bevezetés 2020-ig, mert előbb be kellett hozzá szerezni a spéci eszközt, amely képes gravírozni a tokokat, ami viszont legalább ennyire hosszú idő volt mellé, az a tesztelés, amire sikerült kialakítani a megfelelő minőséget a gravírozás során.

A TPU tok hátoldalán lévő juharfa borítás alapból nagyon szép, ráadásul a fa erezete miatt minden darab egyedi, nincs két azonos. Erre jöhet még rá a lézeresen gravírozott minta. Többféle új felirattal is mintával érhetők el tokok, kizárólag Huawei telefonokra.

Új lézergravírozott fahátlapos tokok Huawei telefonokra
Bal oldalt, a régi típusú, ragasztott minta, jobb oldalt az új, tartós gravírozás.

EXTRA KEDVEZMÉNY

Ha szeretnél egy ilyen fa tokot Huawei telefonodra, a rendelés során használd a HB1500 kuponkódot és 1500 forint engedményt kapsz a rendelésre. FIGYELEM! A kuponkód 2020. január 16-ig érvényes!

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Somától, a Melian tokok egyik készítőjétől megtudtam, hogy akik korábban már vásároltak tőlük tokot, azok speciális kedvezményt kaphatnak az új gravírozott tok vásárlásra.

A következő modellekre érhetők el a Melian tokok:

Megvásárolnám a Melian tokot Huawei készülékemre!

A cikk fizetett promóciót tartalmaz.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával