Hírek

Új telefont mutat be a Huawei Bécsben

Több mint 1,5 év után ismét európai bemutatót tart a Huawei!

Az utolsó, valóban európai Huawei nagy bemutató 2019. tavaszán a P30 Pro modellé volt. Az IFA 2019-et említeni szinte felesleges, hiszen a Freebuds 3 volt egyedüli valódi újdonság. Ezt követően a Huawei Mate 30 széria bemutatója Kínában volt, számunkra csak online közvetítve.

Új telefont mutat be a Huawei Bécsben

Az MWC 2020 volt a következő nagy sajtóesemény, amelyet a GSMA törölt a kirobbanásra készülő koronavírus-járvány miatt. A Huawei tartott egy nagyon kicsi zártkörű sajtóeseményt, amelyen én is ott voltam. Igazából mi is csak felvételről nézhettük meg a helyszínen Richard Yu prezentációját, de itt debütált a Huawei Mate Xs. Utána a 2020. március 26-i párizsi Huawei P40 széria bemutató 1,5 éve elmaradt. Pontosabban csak online környezetben lett megtartva, a Huawei lemondta a Franciaországba tervezett eseményt, amire meghívónk volt, szintén a koronavírus miatt. A Huawei Mate40 és P50 széria bemutatója pedig már csak online volt megtekinthető Kínából.

Most azonban újra meghívót kaptam a Huawei-tól egy nemzetközi bemutatóra! 2021. október 21-én 15:00-kor exkluzív bemutató Bécsben, Ausztriában. Egyelőre úgy tűnik, ez leginkább egy kisebb, regionális bemutató lesz, aminek házigazdája Derek Yu, a HUAWEI Fogyasztói Üzletágának Közép-Kelet-Európai, Skandináv és Kanadai régiójának elnöke lesz. 

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Az elég valószínű, hogy új okostelefon debütál a bemutatón, erre utal a meghívóban lévő oldalnézetes kép. Jobban megnézve, a vonalvezetés másabbnak tűnik, mint a P50 modelleké. Emiatt az én sejtésem, hogy nem a Huawei P50 nemzetközi bemutatója lesz, bármennyire is szeretnénk. A Huawei Mate50 lehetne akár időszerű, de igazából az aktuális pletykahullám alapján sok esélyt nem látok 2021-es premierre. 

Kínában szeptember 23-án debütál a Nova 9 és Nova 9 Pro okostelefon. Egyelőre csak tipp, de esély van arra, hogy esetleg ezek európai premierje lesz Bécsbe.

Október végén a HuaweiBloggal ismét útra kelek és élőben lesz lehetőségem megint tudósítani Huawei sajtóeseményről, így első kézből ismerhetitek meg az újdonságokat, amelyeket bemutatnak!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával