Hírek

Új, üzleti szériás Huawei Matebookok debütáltak

A Huawei új Matebook B sorozata továbbra is az üzleti felhasználókat célozza meg. Az új kiadásba már TPM 2.0 biztonsági chip is került.

A TPM (Trusted Platform Module) egy olyan biztonsági chip, amely lehetőséget nyújt a használat előtti hitelesítéshez. Azaz egy üzleti notebook esetén csak az férhet hozzá a notebookon tárolt adatokhoz, akinek megvan a hitelesítő kártyája ehhez.

Összesen három új modell debütált, a Matebook B3, B5 és B7.

Huawei Matebook B7

Ez egy felsőkategóriás üzleti notebook, 13,9”-os kijelzővel, ami 3:2-es képarányú, 3K felbontású és 100%-os sRGB színtér lefedéssel rendelkezik. A B7-be 11. generációs Intel Core i7-es processzor került, LPDDR4X RAM-mal és Intel Iris X grafikus egységgel. Háttértárból alapból 512 GB kerül bele, PCI Express SSD formájában. A beépített akkumulátor 56 wattóra kapacitású, USB-C-n keresztül feltölthető. Nem meglepő, a Matebook B7 tulajdonképpen a Matebook X Pro üzleti felhasználásra szánt TPM chippel ellátott kiadása.

Új, üzleti szériás Huawei Matebookok debütáltak

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Matebook B5

A középső modell a Matebook B5, amelybe 14”-os 2160×1440 képpontos IPS kijelző került. Ez a modell is Intel Core i7-tel van szerelve (11. generációs kiadással), mellette már rendelkezik dedikált NVIDIA GeForce MX350 2 GB DDR5 grafikus kártyával is. A notebookba 16 GB LPDDR3 RAM és 512 GB PCIe SSD került. Ezúton is 56 wattórás az akkumulátor, van Bluetooth 5.0, 3,5 mm-es jack csatlakozó, USB Type A és USB-C, RJ45 és HDMI csatlakozási lehetőség.

Új, üzleti szériás Huawei Matebookok debütáltak

Huawei Matebook B3

A legkisebb számozású Huawei Matebook B3-as modell nagyobb, 15,6”-os FullHD kijelzőt kapott, IPS panellel. Ezen modell esetén is elérhető a Core i7-es processzor opció, illetve ez is PCIe SSD-vel operál. A B3 leginkább a hazánkban is elérhető Matebook D15-höz hasonlítható, csak üzleti kiadásban.

Új, üzleti szériás Huawei Matebookok debütáltak

Apró dizájnbeli újítás, hogy a fedlapon a Huawei logó már nem középen, hanem a bal felső sarokban kapott helyett a friss üzleti notebookokon.

Matebook B sorozat árak

A Huawei Matebook B sorozatú új modellek egyelőre csak Kínában kerülnek piacra, Windows 10 operációs rendszerrel.

Huawei Matebook B3: 5499 jüan (kb. 257 ezer forint)

Huawei Matebook B5: 5999 jüan (kb. 280 ezer forint)

Huawei Matebook B7: 6999 jüan (kb. 327 ezer forint)

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával