Hírek

Új verzió jelent meg a Huawei MatePad T8-ból

Amikor 2020-ban megjelent a MatePad T8, abszolút az “erősen kompromisszumos“ kategóriába volt helyezhető a 16 GB-os tárhellyel, most viszont csendben elérhetővé vált a 32 GB-os kiadás is belőle.

Elavult hardverrel jön a Huawei MatePad T8

A Huawei MatePad T8 belépőszintű tablet elsősorban ára miatt lehet csábító sokaknak, azonban korábbi tesztemben is leírtam, hogy a 16 GB-os tárhely hamar sok kompromiszum megkötését igényelheti. Éppen ezért lehet örömteli, hogy megérkezett belőle Magyarországra a 32 GB-os kiadás is.

Több hivatalos viszonteladónál is felbukkant a MatePad T8 as 32 GB beépített háttértárral ellátott kiadása (párhuzamosan vele a 16 GB-os továbbra is elérhető).

Huawei MatePad T8 tablet teszt

A 32 GB-os verzió ára WiFi-only kivitel esetén 44-51 ezer forint közötti ársávban fut a hivatalos viszonteladóknál, miközben a WiFi és LTE támogatással egyaránt rendelkező modell ára 47-55 ezer forint közötti árszinten van. A 16 GB-os modellhez képest kb. 5000 forint felárat jelent a dupla tárhely, azonban ez a használhatóság szempontjából teljesen megéri és jobb is ezt az opciót választani.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával