Kiegészítők

Újabb infók a Huawei-ekbe szánt Lexar nCard kártyákról

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Lexar kiadta kifejezetten Huawei-ekbe szánt nCard sorozatű NM memóriakártyáját, most pedig a benne lévő megoldásokról is információ látott napvilágot.

A Lexar bemutatta a nano memóriakártyáit Huawei-ekhez

A Micron Technology-tól 2017-ben a kínai Lingsyshez kerülő Lexar márka új nCard sorozatú memóriakártyáiba a szintén kínai Yangtze Memory Technologies Co (YMTC) szállítja a NAND memóriachipet, sőt, arra is fény derült, hogy a 64, 128 és 256 GB-os bővítőkártyákba az YMTC 512 Gbites, 128 rétegű 3D QLC NAND chipjei kerülnek, ezek biztosítják a nano SIM méretű memóriakártya számára a 90 MB/s-os olvasási és 70 MB/s-os írási sebességet.

A Lexar nCard memóriakártyái használhatók a Huawei Mate 20, Mate 20 Pro, P30, P30 Pro, Mate 30 Pro, Mate Xs, P40, P40 Pro, P40 Lite modellekkel, valamint minden további olyan új Huawei készülékkel, amely támogatja ezt. Az NM Card szabványról azt érdemes tudni, hogy mérete és formátuma megegyezik a nano SIM kártyáéval, ezért a támogatott telefonok esetén az egyik SIM foglalatba helyezhetők. Ezzel a Dual SIM képesség nem használható a telefonban (kivéve esetleges eSIM képességgel is rendelkező modellek esetén), viszont cserébe a gyártóknak sokkal kevesebb helyre van szüksége a megoldáshoz.

A Lexar bemutatta a nano memóriakártyáit Huawei-ekhez

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Lexar volt az első nagyobb memóriakártya gyártó ezzel, amely bevállalta a Huawei NM Card szabványát. Mivel a márka termékei itthon is megtalálhatók a forgalomban, nem kizárt, hogy a jövőben Magyarországon is megvásárolható lesz, erről egyelőre nincs még információ. Jelenleg a termék Kínában érhető el, de pl. megrendelhető Magyarországról az Aliexpress-en keresztül.

Lexar nCard 64 GB –  27,99 dollár

Lexar nCard 128 GB – 45,99 dollár

Lexar nCard 256 GB – 85,99 dollár

Forrás
Techpowerup

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával