Tippek-trükkök

Újra reklám került a Huawei Magazin feloldás képei közé

Még 2019. nyarán került Booking.com reklám be a Huawei Magazin feloldásba négy háttérkép részeként, amely akkor pár nap után eltűnt. Most feltehetően véletlenül egy kínai Toyota reklám került be.

Újra reklám került a Huawei Magazin feloldás képei közé

Akik a Magazin feloldás funkciót használják, alkalmanként új háttérképeket kapnak a telefonjukra, így a zárképernyő folyamatosan változó képei meg-megújulnak időnként.

Most a napokban egy Toyota kisbusz képe bukkant fel, alul kínai feliratokkal, illetve rákattintva megnyit egy kínai weboldalt, amely az autóról mutatna be információt. Valószínűleg nem szándékosan került be a reklám a magyar felhasználók Huawei készülékeire, feltehetően a Magazin feloldás képeibe valamilyen hiba miatt került be ez a háttérkép reklám.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a Huawei közösség csoportunkba a szakmai segítségért!

Ha nem szeretnéd kikapcsolni a Magazin feloldást (amelyben egyébként tényleg elég szép zárképernyő képek vannak – amikor nem reklám jön), akkor pár lépésben egyszerűen eltüntetheted a reklámot tartalmazó háttérképek. Ehhez a lezárt képernyőnél ha megjelenik a Toyota reklámos kép, ott húzd fel a képernyőt alulról, majd nyomj a kuka ikonra, ezzel törölhető az adott borítókép. Ha bekpacsoláskor nem az jelenik meg, amit törölnél, akkor oldalra húzva a kijelzőt egyszerűen lapozhatsz az összes kép között, így gyorsan megtalálható az, amelyet törölnél.

További tippekért és trükkökért kattints ide!

Related Articles

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker