Tippek-trükkök

Újra reklám került a Huawei Magazin feloldás képei közé

Még 2019. nyarán került Booking.com reklám be a Huawei Magazin feloldásba négy háttérkép részeként, amely akkor pár nap után eltűnt. Most feltehetően véletlenül egy kínai Toyota reklám került be.

Újra reklám került a Huawei Magazin feloldás képei közé

Akik a Magazin feloldás funkciót használják, alkalmanként új háttérképeket kapnak a telefonjukra, így a zárképernyő folyamatosan változó képei meg-megújulnak időnként.

Most a napokban egy Toyota kisbusz képe bukkant fel, alul kínai feliratokkal, illetve rákattintva megnyit egy kínai weboldalt, amely az autóról mutatna be információt. Valószínűleg nem szándékosan került be a reklám a magyar felhasználók Huawei készülékeire, feltehetően a Magazin feloldás képeibe valamilyen hiba miatt került be ez a háttérkép reklám.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Ha nem szeretnéd kikapcsolni a Magazin feloldást (amelyben egyébként tényleg elég szép zárképernyő képek vannak – amikor nem reklám jön), akkor pár lépésben egyszerűen eltüntetheted a reklámot tartalmazó háttérképek. Ehhez a lezárt képernyőnél ha megjelenik a Toyota reklámos kép, ott húzd fel a képernyőt alulról, majd nyomj a kuka ikonra, ezzel törölhető az adott borítókép. Ha bekpacsoláskor nem az jelenik meg, amit törölnél, akkor oldalra húzva a kijelzőt egyszerűen lapozhatsz az összes kép között, így gyorsan megtalálható az, amelyet törölnél.

További tippekért és trükkökért kattints ide!

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával