Hírek

Végleg leállt a Huawei Music

A HUAWEI hivatalosan is bejelentette, hogy megszünteti a HUAWEI Music Premium zenei előfizetési szolgáltatását.

Végleg leállt a Huawei Music

A HUAWEI Music évekkel ezelőtt előbb csak egy zenelejátszó volt, majd az ökoszisztéma kiépülésével szépen lassan előbb ingyenes dalok kerültek bele, majd elindult az előfizetéses Premium modell, amely széles zenei kínálatot nyújtott. A Spotify, vagy éppen Deezer szolgáltatásához hasonló streaming megoldás Magyarországon nem volt elérhető. Ahol elő lehetett rá fizetni Európában, ott 9,99 euró volt (azaz körülbelül 3800 forint).

Magyarországon eddig is csak az ingyenes verzió volt elérhető, így a magyar felhasználók a leállásból sok mindent nem vesznek észre.

A Huawei törölte a külföldi felhasználók havi előfizetését augusztus végével.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A HUAWEI a következő levelet küldte ki a prémium felhasználóknak:

Kedves HUAWEI Music felhasználók!

Az elmúlt években küldetésünknek tekintettük, hogy innovatív alkalmazásokat és szolgáltatásokat nyújtsunk felhasználóinknak. A HUAWEI Music a lényeges zenei és szórakoztatási szolgáltatások biztosítására jött létre.

A közelmúltbeli üzleti fejlemények miatt a HUAWEI Music Premium szolgáltatás megszűnik 2023. augusztus 31-én, és átváltozik ingyenes zenei rádiószolgáltatássá. Ezzel a változással szeretnénk teljes mértékben az összes felhasználónk számára fenntartható technológiai környezet kiépítésére és bővítésére összpontosítani.

Szeretnénk nagy köszönetet mondani mindazon felhasználóknak, akik a kezdetektől hűségesek voltak a HUAWEI Musichoz. Ha bármilyen javaslata vagy kérdése van a HUAWEI Music adatfeldolgozásával kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba a https://www.huawei.com webhelyen a HUAWEI hivatalos webhely alján található „Kapcsolatfelvétel” linken keresztül. Ha további kérdése van ezzel a szolgáltatásfrissítéssel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

A szórakoztatási lehetőségek bővítése minden HUAWEI felhasználó számára továbbra is szívügyünk. Partnereinkkel együttműködve örömmel várjuk, hogy új, innovatív alkalmazásokat, eszközöket és szolgáltatásokat kínálhassunk Önnek 2023-ban.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával