Hírek

200 millió telefont adna el a Huawei 2018-ban

A tavalyi év során 153 millió darab okostelefont szállított le a Huawei, 2018-ban 30%-os növekedést vár a vállalat.

Richard Yu a Huawei fogyasztói üzletágának vezérigazgatója beszélt arról, hogy milyen terveik vannak az idei év gyártási számait tekintve. 2017-ben is sikeres volt a gyártó azzal, hogy 153 millió darab okostelefont szállított le, de még magasabbra tette a lécet 2018-ra a vezetőség és a cél nem kevesebb, mint 200 millió darab okostelefon legyártása.

Huawei Y6 2018

Mr. Yu szerint 2010-től 2017-ig 51x-es a növekedés, hét év alatt a harmadik legnagyobb okostelefon gyártó lett a Huawei globálisan, míg Kínában az elsőszámú. Az okostelefon piac növekedése elkezdett lassúlni, azaz a jövőben már úgy lehet elsősorban piaci erősödést elérni, ha a konkurencia részesedéséből szerez meg valamennyit a gyártó.

A Huawei P20 széria értékesítésétől elég sokat vár a gyártó, erről itt írtunk.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Bár a Huawei és a Honor külön utakon ját menedzsment szinten, ahogy a készülékek alapjai is nagyon hasonlók, a legfelsőbb szinten a tulajdonosok is azonosak. Pont ezért számolnak a Huawei és a Honor együttes eladásaival a cégnél. Utóbbit, a Honor nézve Zhao Ming, a márka vezérigazgatója szerint nagyon sikeres lesz a 2018-as év. Januártól májusig kb. 100%-os volt a növekedése a Honor eladásainak Kínán kívül, míg az év második felében 150%-os növekedést vár – ez alapján tehát a Honor is egyre nagyobb szeletet tehet hozzá a Huawei világpiaci részesedéséhez.

A 2018-as év sikertermékei

Huawei P20 Pro

Huawei P20 Lite

Honor 10

 

 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával