Kiegészítők

Itt a Huawei GaN 65 W duplaportos töltőadapter

A telefon és notebook töltők következő generációját már a GaN rövidítés fogja meghatározni és mostmár a Huawei-nek is van hivatalosan egy ilyen megoldása.

Itt a Huawei GaN 65 W duplaportos töltőadapter

A rövidítés a Gallium-Nitrid rövidítését jelenti, ennek az anyagnak köszönhetően sikerült a gyártóknak úgy lekinyíteni a töltő adaptert, hogy közben a teljesítményük nem csökken. A Huawei kínai sajtóbemutatóján, ahol az új Vision X65 tévé is debütált, a Huawei bejelentette az új GaN dupla portos gyorstöltőjét, ami akár 65 wattos maximális töltési sebességet is tud kínálni.

Az új Huawei 65 W GaN töltőn található egy USB-C port, ami támogatja a PD protokollt, így képes notebookokat akár 65 wattos teljesítménnyel tölteni. Mellette egy hagyományos USB Type-A, azonban arról nincs egyelőre pontos információ, hogy ezen a porton keresztül elérhető-e telefonok számára a SuperCharge töltési sebesség.

Itt a Huawei GaN 65 W duplaportos töltőadapter

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A gallium-nitrid töltők egy jobb alternatívát jelentenek a hagyományos, szilícium-alapú töltőkkel szemben, hiszen nagyobb teljesítményt bír és a hővel szemben is ellenáll, emellett pedig további jelentős előnye a mérete, hiszen azonos teljesítményt sokkal kisebb méretben képes produkálni.

A Huawei GaN 65 wattos töltője behajtható dugvillával rendelkezik, ezzel kínálva még kompaktabb, könnyebben hordozható méretet. Az adapter Kínában májustól érhető el, 249 jüanos áron, azaz kb. 16-17 ezer forintba kerül majd.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával