Hírek

A Facebook stock képekkel tanítaná be mesterséges intelligenciáját

A jövőben stock képek segítik majd betanítani a Meta AI algoritmusát.

A Shutterstock bejelentette kiterjesztett partnerségi együttműködését a Metával (a Facebook anyavállalatával). Ennek részeként nem csak új, kreatív ajánlatokat ígérnek, illetve azt, hogy jobban összekapcsolnák a közreműködőket és az alkotókat, hanem azt, hogy lehetővé teszik a Meta számára, hogy a Shutterstock tartalomkönyvtárát használják a gépi tanulási képességek fejlesztésére, értékelésére és képzésére is.

A Facebook stock képekkel tanítaná be mesterséges intelligenciáját

„Az AI-ban megvan a lehetőség a kreativitás robbanásszerű növekedésére. A Shutterstock kibővíti a Metával fennálló régóta fennálló kapcsolatát – amely az OpenAI-val és az LG AI Research-vel tavaly bejelentett partnerségünket követi –, hogy megerősítse küldetésünket a kreatív ötleteket gyorsabban életre keltő technológiába való befektetésre. Szeretnénk automatizálni a kreatív projektek befejezéséhez szükséges elfoglaltságot, és segíteni szeretnénk az alkotóknak abban, hogy megértsék munkájuk visszhangját. Tartalmunk továbbra is a platformunkon és azon kívüli fejlesztések középpontjában marad, és továbbra is etikus és művészközpontú módon alakítjuk a generatív AI jövőjét.” – nyilatkozta Paul Hennessy, a Shutterstock vezérigazgatója.

Az utóbbi időben számos téren felmerül az AI egyre nagyobb szerepe. Amíg pár éve még arról volt szó, hogy egy dedikált AI chip és a megfelelő algoritmus segít felismerni a kamera használatánál a jeleneteket és annak megfelelően állítja be a beállításokat, addigra mára már komplett, élethű képeket képes egy mesterséges intelligencia rendszer összeállítani.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A ChatGPT platform is nagy visszhangot váltott ki az utóbbi időben, ezzel kapcsolatban készült egy AI-interjú is:

Interjú a mesterséges intelligenciával – így látja az AI a HUAWEI helyzetét

 

Huawei Fashion Flair: ruhakollekciók a mesterséges intelligenciával megalkotva

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával