Hírek

Huawei Fashion Flair: ruhakollekciók a mesterséges intelligenciával megalkotva

A Huawei Fashion Flair eseményen került bemutatásra az, hogy mit lehet elérni a mesterséges intelligencia és az emberi kreativitás kombinációjával.

Huawei Fashion Flair: ruhakollekciók a mesterséges intelligenciával megalkotvas

A mesterséges intelligencia erejét és lehetőségeit többször bemutatta már a Huawei, hol látványos, kreatív megoldással, hol olyan funkcióval, amely az emberek életét könnyíti meg. Tavaly az MWC 2018-on egy Porsche-t alakítottak át önvezetővé úgy, hogy azt a Mate 10 Pro kezelte a Kirin 970-ben lévő NPU segítségével, illetve 2018 végén a Mate 20 Pro okostelefonban lévő dupla NPU bemutatta a StorySign applikációval, hogyan lehet hallássérült gyerekeknek segíteni megtanulni olvasni.

A legújabb projekt során a mesterséges intelligenciához fordultak a divat ipar számára és bemutatták a világ első AI által megalkotott divat kollekciót a Huawei Fashin Flair show-n.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Huawei Fashion Flair: ruhakollekciók a mesterséges intelligenciával megalkotva

A Huawei mérnökei betanították a Huawei P30 Pro okostelefont több tízezer képpel az elmúlt 100 év leginkább ikonikus divatbemutatókról, hogy az megalkothasson különböző ruhakölteményeket. A Huawei P30 Pro okostelefonra szánt Fashion Flair alkalmazással az embernek elég megadnia a ruha főbb paramétereit, mint a szín, a forma, a hosszúság és az anyag, ebből pedig a telefon szinte végtelenszámú kombinációt létrehoz, amelyet a divattervezők inspirációként használhatnak egy ruhadarab elkészítéséhez.

Huawei Fashion Flair: ruhakollekciók a mesterséges intelligenciával megalkotva

A Huawei az ANNAKIKI kreatív igazgatójával, Anna Yanggal működött együtt, hogy bemutassa a technológiában rejlő lehetőséget és létrehoztak 20 különböző ruhakölteményt, a milánói SuperStudio+ kifutóján láthattak viszont a résztvevők.

A Fashion Flair alkalmazás által inspirált ruhaköltemények meg is vásárolhatók a LUISAVIAROMA.com webáruházban, persze ahogyan lenni szokott az ilyen divattermékek esetében, igen magas áron érhetők el a különleges öltözetek.

 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával