Kiegészítők

A Huawei megcsinálta a vezeték nélküli töltőt, amit az Apple nem tudott

Az Apple 2017 szeptemberében jelentette be az AirPower vezeték nélküli töltőjét, amely végül sosem került piacra technikai okokból. Most a Huawei megcsinálta ennek mását, amelyet piacra is tud vezetni.

A Huawei megcsinálta a vezeték nélküli töltőt, amit az Apple nem tudott

Az Apple AirPower egy olyan vezeték nélküli töltő lett volna, amelyre több különböző Qi eszköz helyezhető és párhuzamosan tölthető. Bár bejelentés született a termékkel kapcsolatban, végül sosem került piacra és 2019. márciusán hivatalosan is törölte a terméket az Apple. A töltő belsejében számos különböző töltőtekercs lett volna, azonban állítólag a mérnökök nem boldogultak az interferenciával és a melegedéssel.

Apple AirPower
Ilyen lett volna az Apple AirPower, végül sosem került piacra.

A Huawei most bemutatott egy új vezeték nélküli töltőt, amely gyakorlatilag az AirPowert másolta le, viszont ez valóban működik is és megvásárolható.

A Huawei megcsinálta a vezeték nélküli töltőt, amit az Apple nem tudott
Ilyen a Huawei megoldása belülről

Az új Huawei töltő 3 különböző Qi kompatibilis terméket tud tölteni max 15 wattal. a képek szerint az Apple megoldásához hasonló a termék, azonban sikerült olyan szintre hozni a működést, hogy az kiadható legyen. A Huawei töltőjében is számos vezeték nélküli töltést kínáló tekercs van, illetve a képek alapján ventilátoros hűtő is helyet kapott. Ehhez van egy speciális, éjszakai mód is, amely éjjel csendes működésre vált, hogy ne zavarja az alvást.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei megcsinálta a vezeték nélküli töltőt, amit az Apple nem tudott

A Huawei töltőpadjához 65 wattos hálózati töltőadapter jár, hogy ki tudja szolgálni az eszközöket. Három különböző készüléket tud párhuzamosan 15 wattos töltéssel tölteni. 

A Huawei új multi-töltőpadja Kínában kerül piacra elsőnek, 799 jüanos áron, azaz átszámítva kb. 37 ezer forintért.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával