Hírek

A Matebook 13 megmutatta megát a CES-en

A novemberben esett kínai bemutató után a CES 2019-en, az USA-ban is debütált az új Huawei Matebook 13 notebook.

A Matebook 13 megmutatta megát a CES-en

Amíg hazánkban éppen a Matebook X Pro csúcsmodell hódít, addig nemzetközi vizeken egy újabb, alacsonyabb árazású notebookot jelentett be a Huawei. A Matebook 13 elsősorban az új Retina kijelzős Macbook Air ellenfele.

Az új Matebook 13 is 3:2 arányú kijelzőt kapott, azonban a csúcsmodellhez képest szolidabb, 2160×1440 képpontos felbontást, igaz, ezzel sincs szégyenkeznivalója, ráadásul a panel 100%-os sRGB színskála lefedettséggel rendelkezik és ezen modell is egészen vékony kijelző kereteket kapott.

A Matebook 13 megmutatta megát a CES-en

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A notebook a legújabb Intel Whiskey Lake processzorokkal lesz megvásárolható, egy Core i5 és Core i7-es opcióval. Az erősebb processzor mellé NVIDIA GeForce MX150-es grafikus kártya is társul majd. Rendszermemóriából kizárólag 8 GB-os opció lesz elérhető, a háttértár pedig a Core i5 modell esetén 256 GB lesz, míg a Core i7-es erősebb készüléknél már 512 GB.

A vékony készülékházra két USB-C port került, illetve egy 3,5 mm-es jack csatlakozó. Külön hagyományos USB Type-A port nincs rajta, azonban a doboz tartalmazza a Matedock 2 adaptert majd, amivel megkapjuk az USB-t, a D-SUB-ot és a HDMI-t is.

A Matebook 13 megmutatta megát a CES-en

A Huawei Matebook 13 az Egyesült Államokban január 29-től lesz elérhető, 999 dolláros nettó áron, míg a Core i7-es modell több háttértárral és dedikált grafikus kártyával 1299 dolláros áron.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával