Frissítés

A Telekom is elindította a Mate 20 Lite Android 9.0 frissítését

Április közepén indult a Huawei Mate 20 Lite készülékek Android 9.0 frissítése, most pedig a Telekom által forgalmazott modellekre is megindult az EMUI 9.0.

A Telekom is elindította a Mate 20 Lite Android 9.0 frissítését

Az SNE-LX1 9.0.1.164(SP53C432E6R1P1) frissítés 3,61 GB méretű és OTA rendszeren érkezett meg a készüléktulajdonosoknak.

Huawei Mate 20 Lite tesztünkért kattints ide!

A frissítés Android 8.0-ról és EMUI 8.2-ről felfrissíti a készüléket az Android 9.0 Pie és EMUI 9 felületre, mellé pedig több funkciót hozzáad a készülékhez.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Mate 20 Lite Android 9.0 és EMUI 9 changelogja

Az EMUI 9.0 megérkezett. Az Android Pie alapján fejlesztett EMUI 9.0 megőrizte az alapvető Android jellegzetességeket, és azt vegyíti természetességgel és egyszerűséggel. Ez az új verzió csodálatos új technológiákat és leegyszerűsített folyamatokat tartalmaz, barátságosabb és lenyűgözőbb megjelenéssel. A továbbfejlesztett, intuitív kezelőfelület még nagyobb kényelmet biztosít munka közben és a hétköznapokban, védelmet biztosít az adatainak és segít Önnek jobban megérteni a digitális szokásait, illetve még másra is képes. Nagyobb büszkeséggel nem is adhatnánk az Ön kezébe az EMUI 9.0-t és reméljük, Önnek is örömöt és elégedettséget okoz.

EMUI 9.0

Egyszerűen természetes

Intuitív dizájn. Egyszerűsítettük a kezelőfelületet az EMUI 9.0 verzióban, így még egyszerűbb és intuitívabb lett a kezelése. A természet hangjai Az ébresztőket és a csengőhangokat a természet inspirálta, hogy a vadon része legyen a mindennapjainak. Illusztrált funkciók A látványos ábrákat tartalmazó utasításokkal és leírásokkal egyszerűbbé tettük, hogy megismerje telefonját. Egyszerű beállítások Az EMUI 9.0 a korábban különálló funkciókat egyetlen leegyszerűsített élményben egységesíti. Így még könnyebben hozzáférhet a leggyakrabban használt beállításokhoz. Frissíti az előre letöltött dalokat, hogy jobban megfeleljenek az ízlésének.

Intelligens élet

Okos vásárlás. Az AR-szkennelés és a képfelismerő technológia találkozása segít megkeresni bármilyen terméket, majd megvásárolni azt. Ételek beolvasása a kalória megszámolásához Szerezze meg több száz különböző típusú étel kalóriáiról szóló információkat. A diéta soha nem volt ennél egyszerűbb.

Az Ön mobil irodája

Hangrögzítő. Olyan funkciókkal bővíti a Hangrögzítőt, mint a szerkesztés és a gyorsítást, és optimalizálja a kezelőfelületet, hogy az egységes és egyszerűen kezelhető legyen.

Hatékonyabb működés

Digitális egyensúly. Ismerje meg a saját szokásait, ossza be az idejét és aludjon eleget. A digitális egyensúllyal szabályozhatja a készüléke használatát, így Ön és a családja tökéletes harmóniában élhet a technológiával. Gyorsabb indítás Javítottuk a legnépszerűbb alkalmazásaink indítási sebességét. Jelszótároló Soha többé nem kell aggódnia, hogy elfelejt egy jelszót. Rögzítse a jelszavakat a jelszótárolóban, és az automatikusan megadja a jelszót egy egyszerű és biztonságos hitelesítést követően.

Frissítési tudnivalók: 

1. Ez a frissítés nem törli az Ön személyes adatait, de azt tanácsoljuk, hogy a frissítés megkezdése előtt készítsen biztonsági másolatot a fontos adatokról. 2. Azok a harmadik féltől származó alkalmazások, amelyek nem kompatibilisek az Android 9.0-s verzióval, lehetséges, hogy nem fognak megfelelően működni a frissítés után. Ajánlatos ezeket az alkalmazásokat a legújabb verzióra frissíteni a Google Play áruházban. 3. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálatát, vagy kérjen segítséget a Huawei ügyfélszolgálati központjától. 4. A főképernyő elrendezése kicsit megváltozhat. 5. Ezt a rendszerverziót a HiSuite alkalmazásban lehet visszaállítani az EMUI 8.2 hivatalos verziójára. A rendszerverzió visszaállítása törli a személyes adatokat. További információkért kérjük, forduljon az ügyfélszolgálati forródróthoz. 6. A frissítés telepítése után a rendszer csengőhangja megváltozhat. Lépjen a Beállítások > Hangok menübe új csengőhangok beállításához.

A frissítés a 2019 májusi Google biztonsági csomagot integrálja a rendszerbe.

A frissítés OTA rendszeren keresztül érkezett, amint a te készülékedre is elérhető lesz, jelezni fogja azt a telefon. További információk a Huawei-ek frissítéseiről itt!

A te telefonod is kapott egy olyan frissítést, amelyről még nem olvastál a HuaweiBlogonJelezd azt nekünk itt, hogy mi is beszálhassunk róla! Ezt az információt köszönjük Bálintnak a Huawei Közösség csoportból.

Így frissülnek a Huawei telefonjai

Mikor kap EMUI 9 és Android 9.0 Pie frissítést a telefonom?

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával