Hírek

A Verizon is szakít a Huawei-jel

Januárban írtunk arról, hogy az AT&T az utolsó pillanatokban dobta vissza a Mate 10 Pro forgalmazásának lehetőségét. Most a Verizon is megszakítaná a kapcsolatot a Huawei-jel.

Az amerikai piac nagyon más, mint az európai, vagy az ázsiai. Ezt mutatja az is, ami most a Huawei-jel törtékik az USA-ban, ahol szeretnének nagyobb mértékben megjelenni. A Huawei Mate 10 Pro ugyan megjelent az Egyesült Államokban, azonban csak kártyafüggetlen, nyílt piacon, a szolgáltatóknál nem, amely nagy érvágás, mert ez nagyon népszerű vásárlási forma az amerikaiaknál.

Huawei Mate 10 Pro az USA-ban is

Az AT&T az utolsó pillanatokban dobta vissza a forgalmazást a Huawei-nek, most pedig a Bloomberg információi szerint a Verizon is lezárja az együttműködését a Huawei-jel. Ennek oka ugyan az, mint korábban, kormányzati nyomás.

A Verizon szolgáltató eddig elég komoly terveket szőtt a Huawei-jel közösen, ugyanis a kínai vállalat építette volna ki számukra az 5G-s hálózatot, ami mind a két félnek fontos lett volna. Most azonban a kormány tartva Kínától, erős nyomást helyez a szolgáltatókra azért, hogy ne engedjenek a Huawei-nek, ami nagy érvágás a vállalat számára.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei előzetes tervei szerint a vállalat 2021-re a világ elsőszámú okostelefon gyártója lenne. Ezt a tervet keresztbehúzhatja az amerikai piac kiesése.

Az amerikaiak február 4-től rendelhetik elő a Mate 10 Prót és február 18-tól vásárolhatják meg azt.

Forrás
Engadget

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával