Hírek

A WIKO is HUAWEI készüléket adna ki átcímkézve

Korábban felmerült, hogy a HUAWEI telefonjait más gyártók adhatják ki, részben elkerülve ezzel az amerikai szankciókat. Most egy európai márka esetében merült fel ez a megoldás.

Bemutatkozott a Huawei Nova 9 SE okostelefon
A nova 9 SE kaphat WIKO márkajelű kiadást a jövőben.

A kínai TENAA hitelesítési platformon a francia kötődésű WIKO márka új készüléke tűnt fel, amely teljes egészében a Magyarországon is kapható Nova 9 SE másolatának tűnik.

A TENA fotóin látható, hogy a hátsó kamera sziget a feliratoktól eltekintve teljesen megegyezik a Nova 9 SE megoldásával, illetve a nem túl jó minőségi képeken a többi részlet is nagyban megegyezik a HUAWEI dizájnjával.

A HUAWEI Nova 9 SE a gyártó első modellje, amely 108 megapixeles kamerát kapott, emellett egy 8 megapixeles széles látószögű és két 2 megapixeles egység helyezkedik el a hátlapon.

A WIKO egy francia eredetű gyártó, amely 2012-ben például a második legnagyobb készülékgyártó volt Franciaországban, bár tavaly év végén kínai befektetőkhöz került.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Korábban több márka is elkezdett HUAWEI telefonokat kiadni saját név alatt, akár 5G-vel is. A TD Tech volt a legnagyobb szereplő ebből a szempontból.

A TD Tech N8 Pro - ami pont azonos a Nova 8 Próval.
A TD Tech N8 Pro – ami pont azonos a Nova 8 Próval.

Eddig egyetlen ilyen modell sem jutott el a globális piacra, mint Kínán belül maradt, holott egy-egy ilyen csúcsmodell GMS-sel valószínűleg sok HUAWEI felhasználót is elcsábítana.

A TD elhozná a Huawei összes termékét a saját neve alatt

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával