Hírek

Az MWC-n biztosan nem lesz tiltva a Huawei

A Reuters arról írt a közelmúltban, hogy a GSMA kitilthatja a Huawei hálózati megoldásait az MWC 2019 kiállításról – most azonban a szervezők határozottan tagadják ezt.

A Huawei hivatalosan is megnyitotta az 5G korszakot

A GSMA a mobilhálózati operátorokat tömörítő szervezet, amely egyben a szervezőja az MWC-nek, a világ legnagyobb mobilkommunikációs kiállításának. A barcelonai rendezvény következő állomása 2019. február 25-én nyitja meg kapuit.

A GSMA szóvivője elmondta, hogy a Reuters információi falsok és nem a valóságnak megfelelőek, nincs szó arról, hogy az MWC 2019-ről bannolva lennének a Huawei hálózati megoldásai. A GSMA igazgatótanácsa összeült korábban, hogy megbeszéljék az év főbb témáit és bár nincs még végleges lista erről, de arról egyetértettek a szakértők, hogy az 5G lesz az év fókusza.

Ilyen lesz a Huawei összehajtható okostelefonja

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

A Huawei természetesen ott lesz az MWC 2019-en, mint kiállító. A vállalat itt leplezi le az első, összehajtható kijelzős telefonját, amely ráadásul az első 5G okostelefonja is lesz a cégnek. Ezen kívül valószínűleg további újdonságok is várhatók, főleg az 5G-re fókuszálva. A Huawei P sorozat újabb kiadása nem itt debütál, később érkezik csak.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával