Kiegészítők

Bemutatkozott a HUAWEI Tag

Bemutatkozott a HUAWEI Tag, a gyártó saját “okoskulcstartója”, amelynek célja, hogy segítse megtalálni az elveszített tárgyat, vagy lehetőség szerint meg is akadályozza annak elvesztését.

Bemutatkozott a HUAWEI Tag

A rendkívül könnyű eszköz mindösszesen 6 gramm és 5,6 mm vékony, az alakja pedig talán a gitárpengetőhöz hasonlítható. A Tag kapott NFC-t, egy maximum 92 decibel hangerővel szóló hangkeltőt, illetve a telefon is azonnal jelez, ha esetleg túl távol kerülne az eszköz.

Bemutatkozott a HUAWEI Tag

A kiegészítővel debütált a “HUAWEI Find Network” is, azaz a gyártó készülékeivel lehet megtalálni az eszközt akkor is, ha nincs a saját telefonunk nincs a közelben. Ehhez mások HUAWEI eszközeit használja a HUAWEI Tag, természetesen egy anonimizált hálózaton keresztül.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Bemutatkozott a HUAWEI Tag

A rendszer kapott egy biztonsági funkciót is, automatikusan jelez, ha túl sokáig van a közelben ismeretlen HUAWEI Tag, vagy esetleg egy másik Tag követné a felhasználót. Ezzel a nyomkövetőként történő használatot szeretné meggátolni a gyártó.

A HUAWEI Tag IP67-es vízálló, az akkumulátor akár egy évig képes működni egyetlen töltéssel. Opcionálisan elérhető hozzá egy bőr tok, amely kulcstartóként funkcionálhat.

Bemutatkozott a HUAWEI Tag

A HUAWEI Tag ára Kínában 99 jüan (kb. 5700 forint), lesz azonban négydarabos csomag belőle, 299 jüanért (kb. 17 200 forint), míg a gyári bőr tok ára 69 jüan (kb. 4000 forint) lesz.

A HUAWEI Tag nem azonos a nem olyan régen debütált HUAWEI S-TAG sportkiegészítővel.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával