Hírek

Bezárnak a Huawei szervizek is, de továbbra is elérhető a szervizelés

FRISSÍTÉS:

Mégis nyitva maradhatnak a Huawei szervizei

A Magyar Kormány bejelentése szerint 2021. március 8-tól 22-ig számos üzletnek be kell zárnia, úgy tűnik, hogy a Huawei szervizeire is igaz lesz ez, azonban továbbra is lehetőség lesz azért készüléket javíttatni.

Huawei Experience Store Buda

A Huawei-nek Budapesten két (József körút, HillSide irodaház), vidéken hét (Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Kecskemét, Miskolc, Szeged, Székesfehérvár) személyes szervizpontja van, azonban ezek március 8-tól 22-ig nem fogadhatnak ügyfeleket, zárva kell lenniük.

A Huawei ezért a háztól-házig szolgáltatását ajánlja a jótállási szolgáltatás igénybevételére, amelyet díjmentesen biztosít a hivatalos forrásból származó okostelefonokra, tabletekre, notebookokra, okosórákra, routerekre és modemekre.

A háztól-házig szolgáltatásra a telefonon található Támogatás alkalmazásban, a Huawei weboldalán, illetve a szervizelést végző TMX oldalán lehet online regisztrálni, illetve a díjmentesen hívható +36 80 482 934-es telefonszámon (hétfőtől péntekig 09:00-tól 19:00-ig) is van erre lehetőség.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kiterjeszti a háztól-házig garanciát a Huawei a koronavírus járvány miatt

A lejelentett meghibásodott készülékekért a Huawei futárt küld, amely elszállítja azt a szervizközpontban, ahol előbb megjavítják, illetve fertőtlenítik is a készüléket, így azt tisztán, sterilen szállítják vissza házhoz a tulajdonosoknak. A szállítás mind a két irányba díjtalan a garanciális javítások esetekben. Továbbra is él a komfort szerviz szolgáltatás is, amely során postapontokon lehet feladni a meghibásodott készüléket, ez is díjmentesen vehető igénybe.

A Huawei meghosszabbította a március 5-30. között lejáró jótállásásokat 2021. március 31-ig, erről itt írtam:

Újabb automatikus garancia hosszabbítás a Huawei Magyarországtól

Így fertőtlenítheted a telefonodat

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával