Hírek

Mégis nyitva maradhatnak a Huawei szervizei

A Huawei előbb bejelentette a szervizeinek 2 hetes bezárását, majd a rendelet megjelenése után kiderült, mégis nyitva maradhatnak.

Azt követően, hogy március 4-én bejelentésre került a Kormányinfón a kéthetes lezárás, egy kérdésekkel teli nap telt el, mire nagyjából körvonalazódott, hogy valójában mi lesz nyitva, mi zár be. Először a Huawei Magyarország is bejelentette, hogy a lezárások miatt bezárnak a szervizei, azonban március 5-én nap végén megjelent a Magyar Közlöny, amely tisztázta, hogy a telefonszervizeknek továbbra is lehetőségük van nyitva tartani március 8. és március 22. között is, nem érinti ezeket a bezárás.

Huawei Experience Store Buda

Ennek köszönhetően mind a kilenc magyarországi szervizpont (Budapesten a József körúton és a HillSide irodaházban, vidéken Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Kecskemét, Miskolc, Szeged és Székesfehérvár városában) nyitva lesz az elkövetkező két hétben is a megszokott nyitvatartás alapján.

Emellett a Huawei továbbra is ingyen biztosítja a háztól-házig szállítást a garanciális készülékekre, így ki sem kell mozdulni otthonról, a gyártó futárral szállítja a szervizbe a készüléket, majd megjavítva, lefertőtlenítve vissza a tulajdonoshoz.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Újabb automatikus garancia hosszabbítás a Huawei Magyarországtól

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával