Hírek

Újabb automatikus garancia hosszabbítás a Huawei Magyarországtól

A Huawei újból meghosszabbítja több millió termékének jótállását Magyarországon.

Huawei Mate 9 szervizelés

Tavaly több alkalommal jelentett be a Huawei Hungary jótállás hosszabbítást, a legutóbbi a múlt héten járt le, akkor a 2020. november 28. és 2021. február 28. közötti lejárató jótállásokat tolták ki március 1-ig. Ezúttal a legújabb bejelentések alapján, azon okostelefonok, notebookok, tabletek, viselhető eszközök, audió kiegészítők és routerek, amelyek eredeti jótállása 2021. március 5. és 30. között járna le, meghosszabbodik a jótállási ideje 2021. március 31-ig. A garanciahosszabbítás a hivatalos hazai csatornákon piacra került készülékekre él és a jótállás feltételei ezen időszak alatt változatlanok maradnak.

A garanciakiterjesztéshez nem kell semmit regisztrálni, vagy aktiválni, a Huawei hivatalos szervize elfogadja majd a javítási igényt március 31-ig, ha március 5. után lejárt annak ideje. Természetesen ez a szolgáltatás csak a hivatalos forrásból származó, garanciális javításokra érvényes.

Azt javasoljuk, hogy aki teheti, maradjon otthon, garanciális telefonjának javítását ha lehet, a támogatott modellek esetén a háztól-házig szolgáltatással kezelje, esetleg a Komfort szervizzel, minimalizálva a megbetegedés lehetőségét.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Mégis nyitva maradhatnak a Huawei szervizei

Így fertőtlenítheted a telefonodat

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával