AkcióHírek

Black Friday ajánlat Huawei tulajdosoknak, akik szeretnek játszani

A Huawei Mobile Service csapata Black Friday ajánlatokkal készült az AppGallery-ben hat játékfejlesztővel együttműködve.

Speciális promócióval állt elő a Huawei a nemzetközi Black Friday alkalmával. Az AppGallery-ben hat kimelt játékra terjed ki a promóció, amely részeként kedvezményes alkalmazáson belüli vásárlást (akár 90%-os csökkentéssel), valamint ezek után 100%-os Huawei Pont jóváírást lehet kapni.

Black Friday ajánlat Huawei tulajdosoknak, akik szeretnek játszani

A promócióban részt vehet az összes Huawei AppGallery felhasználó, aki európai Huawei ID-val rendelkezik, letölti a promócióban résztvevő játékok valamelyikét és azon belül legalább egy alkalmazáson belüli vásárlást végez el a Huawei In-App Purchase (IAP) segítségével.

A promóció ajánlatai:

  • Nitro Nation 6 – akár 90% engedmény az alkalmazáson belüli vásárlásokra.
  • Saint Seiya Awakening – Extra 10-30% kedvezmény a megjelölt Bundle-ök megvásárlására.
  • Imperia Online
  • JelliPop Match – akár 60% engedmény az alkalmazáson belüli vásárlásokra.
  • Cash Frenzy Casino – Extra 85% Coin, ha bármennyi Coint vásárolsz a játékban.
  • Chamionships Manager Mobasaka – speciális kollekció ajánlat, 90% kedvezmény a kiválasztott SS játékosokra, csak 68 lux Coinért.

Ha a promóció során bármilyen vásárlást folytatsz a fenti alkalmazásokon belül, akkor annak az értékét 100%-ban jóváírja utána Huawei pontok formájában a felhasználói fiókodban, amelyet fel tudsz használni további vásárlásokra, Huawei Cloud bővítésre, témák, betűtípusok, háttérképes vásárlására is.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Bemutatjuk a Huawei Pontokat

A Black Friday promóció 2019. november 28-tól december 4-ig tart. a Huawei Pontok 2019. december 13-ig kerülnek jóváírásra a felhasználó Huawei ID-ján.

Huawei Mobile Services (HMS): Minden amit tudnod kell róla

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával