Hírek

Brutálisan jó HONOR telefonok debütáltak, Magyarországra is érkezhetnek

A HONOR három telefonnal érkezett elsősorban az MWC-re.

Brutálisan jó HONOR telefonok debütáltak, Magyarországra is érkezhetnek

HONOR Magic 5 Pro

Az egyik a HONOR Magic 5 Pro, amely több szempontból is különleges. Egyrészt, kapott egy 6,81”-os LTPO kijelzőt, amely akár 1800 nites HDR-es fényerőre is képes. Ez hasonló szint, mint amit a Galaxy S23 Ultra tud (a CES 2023-on mutatott be hasonló kijelzőt a Samsung). 

A hátlapra egy tripla kamerarendszer került, a széleslátószögű, az ultraszéles-látószögű és az optikai zoomot támogató teleoptikás kamera is 50 megapixel felbontású rajta. Ebben debütált a HONOR Image Engine, amely egy új algoritmussal segíti a képfeldolgozást. 

A készülék a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipet kapta, elérhető lesz belőle 12 GB RAM-mal és 512 GB háttértárral szerelt verzió is, így nem spórolt a gyártó a teljesítménnyel. Ehhez 5100 mAh-s akkumulátor társul 66 wattos vezetékes és 50 wattos vezeték nélküli HONOR SuperCharge töltéssel. A készülék Android 13-mal, Google támogatással és a MagicOS 7.1-gyel érkezik.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

HONOR Magic Vs

Érkezik a nemzetközi piacra a HONOR Magic Vs is, amely egy összehajtható kijelzős készülék. Kívül egy 6,45”-os kijelző van, míg belül egy 7,9”-os OLED panel. Ezen a modellen is három kamera van, egy 54 megapixeles Sony IMX800-as fő szenzor, egy 50 megapixeles ultraszéles és makró kamera és egy 3x-os optikai zoomra képes 8 megapixeles kamera. 

Brutálisan jó HONOR telefonok debütáltak, Magyarországra is érkezhetnek

A Snapdragon 8+ Gen 1 biztosítja a teljesítményt benne. A Magic Vs friss Android 13 rendszerrel és MagicOS 7.1-gyel jön a piacra, Google támogatással.

Honor Magic 5 Lite

Már az MWC előtt beharangozta a középkategáriás modellt is a HONOR, a Magic 5 Lite-ot. Ez egy 6,67”-os ívelt paneles OLED kijelzős modell, ami nagy, 5100 mAh kapacitású akkumulátort kapott, Snapdragon 695 5G chippel. A megjelenésekor Android 12 és Magic UI 6.1 rendszer lesz a telefonon, ez egyébként március elejétől már megvásárolható 159 999 forintért is.

 

Jelenleg azt tudjuk, hogy a Magic 5 Lite érkezik Magyarországra. A Magic 5 Pro és a Magic Vs megjelenik Európában a második negyedévben, a pontos hazai megjelenésről nincs még információ.

HONOR 90

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával