Akció

Feltöltőkártyásan jóval olcsóbb lehet a Mate 20 széria

Megkezdődött a Mate20 széria előrendelése, ráadásul előfizetés nélkül, feltöltőkártyás csomagokban nagyot lehet spórolni akár.

Mind a három szolgáltatónál előrendelhető a Mate 20 széria, igaz a Telenornál csak a Mate20 Pro, a Vodafone és a Telekom a Mate20-at is kínálja, illetve mind a három operátor adja mellé az ajándék Watch GT okosórát.

Huawei Mate 20 Pro

Nézzük meg az előfizetés nélküli ajánlatokat, hogy azok mennyire versenyképesek a hivatalos kiskereskedő ajánlataival.

Mate 20 Pro

Hivatalos kiskereskedői ajánlatok

A huawei partnerei a Dual SIM-es Mate 20 Pro okostelefonra Watch GT-vel 329 900 forintos áron jegyzik az előrendeléseket november 4-ig, november 5-től kezdődik a kiszállítás.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Telenor

A szolgáltatók feltöltőkártyás ajánlatai közül a Telenoré a legütősebb, ugyanis 279 990 forintért kínálják a Mate 20 Pro okostelefont, azaz 50 ezer forinttal olcsóbban, mint a kiskereskedői ajánlatok. Természetesen az előrendelők számára itt is jár a Huawei Watch GT sportóra. Arról sajnos nincs egyelőre információ, hogy Single SIM, vagy Dual SIM kiadást árul-e a Telenor, illetve hogy van-e hálózati zár a készüléken. Valószínűleg kártyafüggő, Single SIM-et fognak kapni a Telenortól vásárlók. Az elérhető színekről a Telenor a weboldalán nem ad tájékoztatást.

Vodafone

A Vodafone feltöltőkártyás ajánlatát tekintve 302 690 forintért lehet megvásárolni a Mate 20 Pro okostelefont, amely félúton van a Telenor és a kiskereskedők ajánlatai között. A Vodafone is ajándék Watch GT-t ad a november 4-ig előrendelők számára.  Itt sincs feltüntetve információ a SIM-mel kapcsolatban, de valószínűleg ez esetben is Single SIM-es, hálózati zárral ellátott készülékről van szó.  Szín opciókat tekintve a viharkék érhető el.

Telekom

A Telekom ajánlata van a legközelebb a kiskereskedőkhöz, nem csak árban, hiszen Domino csomagban 329 340 forint a Mate 20 Pro, hanem kiadásban is, ugyanis a magenta színű operátor Dual SIM-es kártyafüggetlen modellt kínál a vásárlóinak. A Watch GT itt is elérhető. A morpho lila és a viharkék modelleket van lehetőség előrendelni a Telekomnál.

Mate 20

Hivatalos kiskereskedői ajánlatok

A Huawei Mate 20-ból 4 GB RAM-mal és 128 GB háttértárral szerelt kiadást forgalmaz a Huawei hazánkban. A kiskereskedelmi partnerek 229 900 forintos áron jegyzik az előrendeléseket, amelyekhez szintén jár a Huawei Watch GT okosóra.

Telenor

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Telenor nem fogad előrendeléseket a Huawei Mate 20 készülékre, nem tudjuk, hogy a jövőben bekerül-e a kínálatba.

Vodafone

A Vodafone-nál előrendelhető a Mate 20, kártyás csomagban, előfizetés nélkül 217 390 forintért, azonban valószínűleg ez esetben is Single SIM és hálózati zár lesz a készüléken. Az ajándék Watch GT elérhető, azonban a telefon csak fekete színben rendelhető elő.

Telekom

Ezúttal is hasonul a kiskereskedőkhöz a Telekom ajánlata, ugyanis a Mate 20-at 229 680 forintos áron kínálja Domino csomagban, ajándék Watch GT sportórával. A Dual SIM-es, hálózatfüggetlen telefon vihakék árnyalatban rendelhető elő.

A Huawei Mate 20 és Huawei Mate 20 Pro okostelefonokat november 4-ig lehet előrendelni, eddig jár a partnereknél az ajándék Huawei Watch GT, a termék szállítása november 5-től kezdődik.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával