Kiegészítők

Gigantikus külső akkumulátorokkal rukkolt elő a Huawei

A Huawei legújabb külső akkumulátorai valódi szörnyetegek a kapacitásukat tekintve.

Kínában debütált a két új külső akkumulátor, a “kisebbik” is 500 Wh, míg a nagyobbik 1000 Wh kapacitással rendelkezik. Bár használható telefonokhoz is, a Huawei iSite Power-M mini500 és mini1000 felhasználási területe ennél szerteágazóbb, hiszen kempingezésre, horgászathoz, kültéri munkához, de akár otthoni vésztartalékként is jól kihasználható.

Gigantikus külső akkumulátorokkal rukkolt elő a Huawei

A hatalmas akkumulátorok egyik oldalán van két USB, egy USB-C, amelyekkel a kisebb eszközök láthatók el árammal. A másik oldalon két AC csatlakozó van, amivel a 220 V-ot igénylő nagyobb gépek szolgálhatók ki. 

 A Type-C csatlakozón keresztül a PD 3.0 protokollnak köszönhetően akár 60 wattos gyorstöltés is elérhető. Az AC porton keresztül a kisebbik modell 300 wattos, a nagyobbik 700 wattot tud szolgáltatni 220 Volt feszültség mellett.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Gigantikus külső akkumulátorokkal rukkolt elő a Huawei

A hatalmas akkucsomag is hálózatról tölthető fel, az 500 Wh-s verzió 3 óra, a 100 Wh-s pedig 4,5 óra alatt tölthető 0-ról 100%-ra.  Az alumínium házba zárt megoldás passzív hűtéssel rendelkezik és fogantyú segíti a hordozást.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával