Kiegészítők

Hamarosan jöhet a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra

A Huawei olyan futurisztikus ötletekkel folytatja okosóra termékcsaládjának bővítését, amelyeket még senki sem próbált ki. A közelmúltban jelentette be a headsetet és az órát egyesítő Watch Buds-t, most azok számára segít, akik tartósságot és hosszú akkumulátor-élettartamot keresnek egy órában: jöhet a Watch Ultimate.

A CLB-B19 (ClaymoreB-B19) kódnévvel futó fejlesztés lehet a Watch Ultimate. Ahogy a neve is sugallja, a kiváló felhasználói élményre törekszik mind hardver, mind fizikai tartósság tekintetében.

A HUAWEI Watch 3 Pro még 2021-ből

A Watch Ultimate, amely csatlakozási lehetőségeit tekintve nem lesz annyira korlátozott, mint a GT sorozat, helye a Watch sorozatot bővíti, amelyben legutóbb 2021-ben debütáltak új modellek (a Watch 3 és a Watch 3 Pro). A Bluetooth mellett elérhető lehet a WIFI támogatás és jó esély van arra, hogy a WATCH 3 szériához hasonlóan az Ultimate modell is kaphat eSIM és 4G LTE támogatást.

A Watch Ultimate esetében még nem szivárgott ki fotó, vagy dizájn terv. Valószínűleg azonban a prémium anyaghasználatú Pro modellekhez hasonló kiadásként érkezhet 2023-ban.

A HUAWEI WATCH Ultimate talán válasz lehet az Apple Watch Ultra modellre is, amely 2022-ben jelent meg.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával