Hírek

HarmonyOS-es termékeket mutatott be a Meizu

A Meizu Smart Life Conference eseményén a kínai gyártó bejelentett több terméket is, amely HarmonyOS operációs rendszert futtat.

Meizu Lipro LED mennyzeti lámpák

Az első HarmonyOS alapú terméke a Meizu-nak nem  telefon, vagy óra (bár telefonon használhatják a HMS rendszert), hanem egy okos lámpa.  A Meizu Lipro LED mennyezeti lámpa család rendelkezik okos és nem okosított kiadásokkal is.

Meizu Lipro LED mennyzeti lámpák

A legkisebb Lipro LED 30 cm átmérővel rendelkezik és ez “nem okos”, azaz hagyományos kapcsolóval lehet fel- és lekapcsolni. A 40 és 50 cm átmérővel rendelkező Lipro LED termékek az érdekesebbek, hiszen ezek már HarmonyOS operációs rendszert futtató IoT megoldások.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Meizu Lipro LED mennyzeti lámpák

A LED fényforrás Ra97 magas színvisszaadási indexszel (CRI) rendelkezik. Ez azért fontos, mert ezáltal nagyban csökkentett a káros kékfény kibocsátása (amely káros a szemnek) és simább, lágyabb a színkeverése. A mennyezetre helyezhető lámpatest mindösszesen 2 cm magas, mégis könnyen szerelhető. A Meizu úgy alakította ki a lámpatestet, hogy abba ne tudjanak berepülni a rovarok, ezzel meggátolható a kellemetlen látvány, amikor a lámpában elhullott legyek és egyéb rovarok gyülekeznek, vagy a búrán belül még zümmögnek.

Ha valaki a 40 cm-es Lipro LED lámpát vásárolná meg Kínában (egyelőre csak itt lesz elérhető), annak 799 jüant kell kifizetnie, ez kb. 35 000 forint. Az 50 cm-es modell ára 999 jüan, azaz nagyjából 45 ezer forint.

Meizu Lipro LED mennyzeti lámpák

Június 1-től vásárolhatják meg a Meizu Lipro LED termékeket Kínában az emberek. A 40 és 50 cm-es kiadások a HarmonyOS-nek köszönhetőek kompatibilisek a Huawei HiLink ökoszisztémával, így a vállalat telefonjairól, tabletjeiről és okostévéiről is kényelmesen vezérelhetők.

Nem a Meizu az egyetlen gyártó, amely a HarmonyOS felé fordult az okostermékek piacán, az itthon is jól ismert Midea is elkezdte új termékeit a Huawei operációs rendszerével szállítani.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával