Kiegészítők

HarmonyOS-szel jött a Huawei Sound X 2021

A Huawei Sound X 2021 két év után frissíti az előző generációs felsőkategóriás okoshangszórót.

Az új, 2021-es modell külső dizájnja szinte azonos az előddel, annyi különbséggel, hogy a korábbi teljesen fekete (vagy éppen fehér) külső üveg borítás ezúttal részben átlátszó lett és belül egy második réteg helyezkedik el, amely LED fényekkel gazdagodott. A Huawei ezzel a klasszikus csöves erősítők kialakítását próbálta megidézni.

HarmonyOS-szel jött a Huawei Sound X 2021

A világításért 48 darab LED felel körbe, 7+1 fény effektet bemutatva különböző színekben. 

A hangásért ismét a francia Devialet felel, került belülre egy 4,75”-os mélynyomó és négy darab 1,5”-os  teljes tartományú hangszóró, egy 1,25”-os magas-sugárzó és két passzív radiátor.

Huawei-jel kapcsolatos kérdésed van? Lépj be a HWB KÖZÖSSÉG csoportunkba a szakmai segítségért!

Emellett a Sound X 2021 kapott összesen 6 mikrofont, ami nem csak a telefon kihangosításkor jön jól, hanem a hangparancsokhoz is használható.

HarmonyOS-szel jött a Huawei Sound X 2021

Az új Huawei Sound X 2021 az első okoshangszóró, amely a HarmonyOS 2.0-ra épül. Nincs szükség 3rd party alkalmazásra a használatához, a HarmonyOS ökoszisztémát használva minden funkció elérhető lesz és beilleszthető a rendszer “Szuperkészülék “ rendszerébe is.

Kínában augusztus 12-től kezdődik az értékesítése a Huawei Sound X 2021-nek, az ára 2199 jüan lesz, azaz kb. 103 ezer forint.

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Hirdetés blokkolva

Kérjük, támogasson minket a hirdetés blokkoló kikapcsolásával